SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir Güreş Takımı Yarı Finalde

0
Güncellendi - 2017-04-30 15:22:08
Büyükşehir Güreş Takımı Yarı Finalde
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Güreş Takımı emin adımlarla Süper Lige ilerliyor. Geçtiğimiz haftalarda yapılan müsabakalarda rakiplerine büyük üstünlük sağlayan Büyükşehir Belediyesi Güreş Takımı, bu hafta Ankara’da yapılan maçları da kazanarak, grup lideri olarak yarı finale çıktı.

Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı tarafından verilen bilgilere göre, Türkiye Güreş Federasyonu Büyük Erkekler Grekoromen Türkiye Birinci Ligi’nde mücadele eden Büyükşehir Belediyesi Güreş Takımı, müsabakalarda üstün başarılar göstererek, Süper Lig hedefine emin adımlarla ilerliyor.

A grubunda mücadele eden ve Malatya ile Samsun’da yapılan karşılaşmalardan galibiyetle ayrılan Büyükşehir Belediyesi Güreş Takımı, Ankara’daki müsabakalarda da rakiplerini yenerek, grubunu lider tamamlayıp, yarı finale çıktı.

Ankara’da Yaşar Doğu Spor Salonu’nda yapılan müsabakalarda Büyükşehir Belediyesi Güreş Takımı, Ankara Şampiyonlar Kulübü’nü 5-3, Samsun Kulübünü ise 6-2 yenmeyi başardı.

Antrenör Hasan Özdemir nezaretinde; 60 kg Muhammet Kalender, 66 kg Ali Burak Toy, 71 kg Hulusi Kaplan, 75 kg Murat Çevik, 80 kg Önder Aktaş, 85 kg Fikret Dağdeviren, 97 kg Ramazan Sarı ve 120 kg Abdul Kadir Çebi’den oluşan Büyükşehir Belediyesi Güreş Takımı önümüzdeki günlerde yarı final müsabakalarına çıkacak.

Yarı final müsabakalarının ise önümüzdeki günlerde çekilecek olan kurayla belirleneceği kaydedildi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız