SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir Halı Saha Futbol Turnuvası Başladı

0
Güncellendi - 2016-03-08 17:02:25
Büyükşehir Halı Saha Futbol Turnuvası Başladı
A- A+ PAYLAŞ

İş veriminin artırılmasının yanı sıra birimler arası koordinenin güçlendirilmesi amacıyla organize edilen Büyükşehir Belediyesi Halı Saha Futbol Turnuvası başladı.

7 Mart Pazartesi günü başlayan Turnuvaya; Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanlıkları MASKİ Daire Başkanlıkları ile Büyükşehir Belediyesi Şirketleri’nden toplam 27 takım katılıyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvası kapsamında 4 grup oluşturulurken, toplamda 86 maç oynanacak.

Birbirinden çekişmeli maçlar oynanıyor

Mişmişpark Fuar Alanı girişinde bulunan Pınarbaşı Halı Saha’da düzenlenen turnuvada birbirinden çekişmeli ve zevkli karşılaşmalar oynanıyor.

Türkiye Futbol Federasyonu Malatya İl Hakem Kurulu Hakemleri tarafından yönetilen grup maçlarında; İmar İşleri Daire Başkanlığı, MOTAŞ A.Ş.’yi 3-2 yenerken, MASKİ Kanalizasyon, MASKİ Yatırım’ı 7-1, Hukuk Müşavirliği Ulaşım Hizmetler Daire Başkanlığını 6-4, Zabıta Daire Başkanlığı Esenlik Karo’yu 8-4, Destek Hizmetler Daire Başkanlığı, Yol ve Altyapım Şubesi’ni 3-2, Özel Kalem Müdürlüğü de MEGSAŞ’ı 4-1 yendi.

Her gün 6 maç

Her gün 6 maçın oynanacağı turnuvada; 24 Mart 2016 tarihinde grup maçları tamamlanarak, 28 Mart 2016 tarihinde çeyrek final, 30 Mart 2016 tarihinde yarı final maçları oynanacak olup, 1 Nisan 2016 tarihinde ise 3.lük ve final maçları oynanacak.

Centilmenlik ön planda

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin tüm birimlerinin katıldığı ve yaklaşık 1 ay sürecek olan Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvası’nda centilmenlik ön planda yer alıyor. 1., 2. ve 3. ile en centilmen takımın da seçileceği turnuva büyük ilgi görüyor.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız