SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir İçin AKP'den Aday Adayı

0
Güncellendi - 2018-10-30 16:37:26
Büyükşehir İçin AKP'den Aday Adayı
A- A+ PAYLAŞ

Önümüzdeki Mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesi siyasi hareketlilik de yavaş yavaş artıyor. Bu kapsamda Malatya’da Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı için AKP’den ilk aday adaylığını açıklayan isim Av. Ali Bakan oldu.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine talip olduklarını belirten Bakan, “Allah nasip ederde, görev bize tevdi edilirse, teşkilatlarımızla uyumlu bir şekilde el ele, kol kola Malatya’ya hizmet edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘Gönül Belediyeciliği’ kavramını en güzel şekilde hayata geçireceklerini belirten Bakan, “2014 Mahalli seçimlerinde aday adaylığımıza Malatya halkı büyük bir teveccüh göstermişti. 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçiminde de, Malatya halkının, çevremizin, yakın dostlarımızın talep ve teşvikleri ile Cenab-ı Allah’ın da inayeti ile belediye başkanlığı görevine talip olmuş bulunmaktayız. Görev verildiği takdirde şahsım ve ekibim olarak devam eden yatırım ve hizmetlerin tamamlanması noktasında gayret sarf etme düşüncesindeyiz. Bunun yanında hayata geçirmeyi planladığımız projelerimizle Malatya’mızı daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için kentin tüm bileşenleri ile birlikte el ele vererek, gece gündüz gözetmeden çalışmak arzusundayız. Bu amaçla hazırlamış olduğumuz projelerimizi zamanı geldiğinde Malatya kamuoyu ile paylaşmayı düşünmekteyiz” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Ahmet (5 yıl önce)
    Malatya'yı Malatyalı yönetmesin, Malatya'yı vizyon sahibi, çalışkan, yatırım yapacak adamlar yönetsin... Vizyon sahibi olmadıktan sonra Malatyalı olsa ne olacak?
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (5 yıl önce)
    YEDEK MALATYALI DEĞİL ÖZ BE ÖZ MALATYALI OLSUN. BEN MALATYALI İSTİYORuM. ATASI CEDDİ MALATYALI OLSUN.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatya44 (5 yıl önce)
    Yeter artık Malatya'yı Malatya'nın öz evlatları yönetsin.Ak Parti bunları dikkate almazsa yerel seçimlerde Malatya'da kaybeder. Milletin tepkisini dikkate almazsanız hata edersiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Malatyalı büyüklerimiz, abilerimiz yıllarca ülkeyi yönetttiler ve tarihe geçtiler.Malatyamıza Malatya doğumlu ve aslen malatyalı olan belediye Başkanları istiyoruz.Yeşilyurt Belediyesine bir kaç yıldır alınan elamanlara bakınız kaç tanesi öz malatya evladı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (5 yıl önce)
    Adıyaman dan şikayet ederken şimdi de Urfa ekibi göreve gelecekmiş de hayırlı olsun Memlekette AKP her şeye ambargo koyunca Malatyalılara yer kalmıyor.Artık AKP oy veren seçmen seçip beğensin
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYA LI (5 yıl önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    vekilimiz Bülen bey tam destek veriyorki aday nede olsa eski ortağı
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYA LI (5 yıl önce)
    AKP bu sefer belediyeyi kaybediyor reise söylemek lazım
    0
    0
    Yanıtla