SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir İçin Başvurdu

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:23:34
Büyükşehir İçin Başvurdu
A- A+ PAYLAŞ

Avukat Abdullah Eraslan, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı aday adaylığı başvurusunu AKP İl Başkanlığı'na yaptı.

Büyükşehir için 8'inci aday adayı olan Eraslan, başvuru dosyasını AKP İl Başkanı Avukat Bülent Tüfenkçi'ye teslim etti. Daha sonra bir açıklama yapan Eraslan, "Ak Parti,  hedeflediği amaçlar doğrultusunda çok başarılı çalışmalara imza atarak, ülkemizi yeniden imar ve inşa ederek, önemli ekonomik, sosyal ve demokratik adımlarla, dünya çapında tanınan başarılı bir ülke haline getirmiştir. Asrın projesi Marmaray Ak Partinin çalışmaları neticesinde Dünya ve İstanbul halkının hizmetine sunulmuştur. Atlas Okyanusundan Hint Okyanusuna kadar raylı sistem bağlantısı gerçekleşmiştir. Başbakanımız dünya çapında projelere imza atmaktadır.  Halkımızın desteği sayesinde, Ak Partinin bu çalışmaları daha da ileri düzeylere taşıyarak, Dünya genelinde parmakla gösterilecek devletlerarasına gireceğinden hiç kuşkum bulunmamaktadır. Siyasi yaşamımda ki hedeflerim, bana verilecek görevler doğrultusunda kendi birikim ve düşüncelerimle gerek ülkemize, gerekse güzel Malatya’mıza faydalı çalışmalar yapmaktır.

Malatyalı hemşehrilerimin takdir buyurmaları halinde, bir Malatyalı olarak eğitim aldığım, yetiştiğim, kültürel ve sosyal olarak birikim elde ettiğim şehrimi layık olduğu daha üst kademelere getirmek, modern, çağdaş, dünya ile entegre olmuş bir Malatya için, Marka bir Malatya için, sizlerle birlik ve beraberlik içinde çalışma yapmak için, Ak Partinin şerefli, onurlu, dik duruşlu, ülkesi için canını yüreğini ortaya koyan Dünya Lideri Genel Başkanı ve ekibi yanında yer almak için, Ak Partiden  Malatya Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığımı açıklıyorum."dedi.

KİMDİR?

1970 tarihinde Almanya da doğdu. Bir yıl ilköğretime devam ettikten sonra 1977 yılında Türkiye’ye döndü. İlk ve orta öğrenimini  Malatya’da tamamladı. İstanbul Hukuk Fakültesinden 1996 yılında mezun oldu. Bir yıllık avukatlık stajını takiben 1997 Kasımında askere gidip kısa dönem olarak askerliğini yaptı. Askerlik bitimiyle serbest olarak avukatlık mesleğine  devam etti. 1999 yılından bu yana avukatlık mesleğini serbest olarak halen icra etmekte. Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında görev aldı ve halen Bahçelievler BBSK Bahçelievler Belediye Spor Kulübü Yüksek Danışma Kurulu Üyeliğim devam etmektedir.

Siyasi Özgeçmiş    :

-Ak Bakırköy İlçe Teşkilatı kurucu üyeliği

-Ak Parti Bakırköy  Seçim İşlerinden sorumlu başkan yardımcılığı

-Ak Parti Bakırköy Sekreteryadan sorumlu başkan yardımcılığı

-2007 Genel seçimlerinde Ak Parti Malatya Milletvekili adaylığı

-2009 Yerel seçimlerinde Malatya Belediye Başkan aday adaylığı

-2011 Genel Seçimler Malatya Milletvekilliği aday adaylığı

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız