SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir İçin Logo Yarışması

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:00:59
Büyükşehir İçin Logo Yarışması
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın büyükşehir belediye statüsü kazanmasıyla birlikte, "Büyükşehir Belediyesi" için logo yarışması düzenlendi.

Yarışmaya ilişkin olarak Belediye Basın Bürosu'ndan yayınlanan bülten şöyle:

"Malatya’nın Büyükşehir statüsü kazanmasıyla birlikte büyük heyecan yaşanırken, Malatya Belediyesi Büyükşehir amblem.logosu için yarışma düzenliyor.

Malatya Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Amblem.Logo Tasarım Yarışması düzenlendiği belirtilerek, yarışmanın 18 yaşını doldurmuş herkese açık olduğu kaydedildi. 

Yarışmadaki amacın Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin kurum kimliğinde kullanılacak olan özgün amblemin belirlenmesi olduğu belirtilen açıklamada; “Yarışmanın konusu, sürekli yenilenen ve gençleşen, hem tarihi değerleri, hem çağdaş nitelikleriyle yüksek yaşam standartlarına sahip, örnek bir şehir olma yolunda kendini sürekli geliştiren Malatya’nın, bu özelliklerini yansıtacak ve Malatya Büyükşehir Belediyesi kurum kimliğinde kullanılacak özgün amblem.logosunun tasarlanmasıdır” denildi.

Son başvuru tarihi 3 Mart 2013

Yarışma sonucunda Jüri tarafından, Büyükşehir Malatya Belediyesi’nin Amblem.Logosu olmaya layık görülecek olan eser sahibine  10.000 TL ödül verileceği kaydedilen açıklamada, ayrıca değerlendirme sonucunda dereceye giren 3 eser sahibine de mansiyon ödülü olarak 2.000’er TL ödül verileceği belirtildi.

Amblem.Logo yarışmasının seçici kurulu; Grafik Tasarımcı Anadolu Üniversitesi Öğretim Üyesi - Grafik Bölümü Başkanı T. Fikret Uçar, Grafik Tasarımcı İnönü Üniversitesi Öğretim Elemanı Fehmi Kolçak; Grafik Tasarımcı-GMK Başkanı Umut Südüak, Grafik Tasarımcı ICOKRADA Başkan Yardımcısı Yeşim Demir, Grafik Tasarımcı Doğuş Üniversitesi Öğretim Üyesi Kamer Altınova ile Kurum Temsilcileri Malatya Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu ve Esenlik Genel Müdür Yardımcısı Erhan Soylu’dan oluşuyor.

3 Mart 2013 tarihine kadar başvuruların alınacağı yarışmaya sunulacak eserler, Malatya Belediyesi hizmet binası karşısında bulunan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Sanat Merkezi’ne teslim edilecek. 

Yarışmaya katılmak isteyen tasarımcılar, yarışma şartnamesini ve başvuru formunu Malatya Belediyesi’nin resmi internet sitesi www.malatya.bel.tr adresinden temin edebilirler."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız