SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir ile Şirketlerde Huzur Hakkı ve Danışmana Tırpan

0
Güncellendi - 2019-04-14 04:09:02
Büyükşehir ile Şirketlerde Huzur Hakkı ve Danışmana Tırpan
A- A+ PAYLAŞ

GÜRKAN'DAN "HUZUR HAKKI AYLIK 1 TL'YE DÜŞECEK" TALİMATI.. Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine başladıktan sonra, yayınladığı genelgeyle, belediyeye önemli mali külfet getiren, önemli bir bölümü de özel ve keyfi hizmetlerde kullanılan kiralık araçları havuzda toplayan, ayrıca yine büyük boyutta olduğu öne sürülen 'fazla mesai' ödemelerini durduran Selahattin Gürkan, savurganlığı önlemeye yönelik  müdahalelerini sürdürüyor. Gürkan, son olarak belediye şirketlerinin yönetimlerinde görevlendirildikten sonra "huzur hakkı" adı altında ek ödeme alanların aylık huzur hakkı ücretinin 1 (bir) TL'ye düşürülmesi talimatını verdi.

Hafta başında yayınladığı genelge ile ile belediyeye ait tüm şirket ve genel müdürlüklerin 'hizmet' gerekçesiyle kiraladığı araçları tek havuzda toplayan ve keyfi kullanımı engelleyen, ayrıca yeni yapılan araç kiralama ihalelerini de iptal eden Gürkan, yine belediyeye bağlı kurumlarda önemli boyutlara yükseldiği ve adil ölçülerde olmadığı öne sürülen 'fazla mesai' ödemelerini de durdurmuştu.

Gürkan, ayrıca yeni imza yönergesi yürürlüğe girinceye kadar belediyece yapılacak tüm iş ve işlerde makam onayı alınma zorunluluğu getirmiş, belediye ve şirketlerinde personelin kılık kıyafet yönetmelik hükümlerine de uymalarını istemişti.

"HUZUR HAKKINI AYDA 1 TL'YE DÜŞÜRÜN" TALİMATI..

Büyükşehir Belediye Başkanı Gürkan, son olarak yazılı olarak ilgili birimlere ulaştırılan talimatında, belediye ve MASKİ'ye ait şirketlerin yönetiminde görev alanlara ödenen ve kişi başına en az ayda 500 TL olduğu öne sürülen "huzur hakkı" adı altındaki ödemeye de sınırlama getirdi.

Gürkan, belediye birimlerinin yanı sıra, bağlı MASKİ Genel Müdürlüğü ile belediyenin MOTAŞ, ESENLİK A.Ş., BELSOS, KÜLTÜR A.Ş., MEGSAŞ, MESTON ve MELİD şirketlerine gönderdiği yazıda, şirketlerin mali durumlarının mevcut hali ile huzur hakkı ödemeleri sebebiyle asıl işlevini gerçekleştirirken büyük finansal sıkıntı yaşadığının müşahade edildiğini bildirdi.

Gürkan, belediye birimleri, MASKİ ve şirketlere gönderdiği talimatında, bu sıkıntılar nedeniyle, yönetim kurulu başkanı, yönetim kurulu üyeleri ve diğer ünvanlarda maaşlarının dışında huzur hakkı alanların, aylık huzur haklarının tutarının 1 (bir) TL olarak belirlenmesine yönelik çalışmanın yapılmasını, en kısa sürede olağan veya olağanüstü genel ve ortaklar kurulunda bu yönde karar alınmasını ve karar alınana kadar herhangi bir ödemenin yapılmamasını istedi.

DANIŞMANLIK  VE ÖDEMELERİNE DE "DUR"

Bu arada, belediye şirketlerinde danışman adı altında çalıştırılan kişilere 'danışmanlık' ücreti olarak yapılan ödemelerin de denetim altına alınacağı, bu ünvanda çalıştırılan kişilerle ilgili değerlendirme yapılacağı ve büyük çoğunluğuyla ilişkinin kesilmesine, ödemelerin durdurulmasına yönelik de çalışma yapıldığı öğrenildi.

Güler HAZAR, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

58 yorum yapılmış

  • mehmet (4 yıl önce)
    sayın gürkan siz şu an malatyanın başkanısınız partinizin şu an içinde bulunduğu durumlara düşmemek için şeffaf olun, personeli mülakatsız kpss ile alın, adaletli olun ihalelerde bu milletin gönlünde yer edinin . bunları yapmazsanız siz ve malatya kaybeder.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Sayın Başkanımıza iletin, KPSS olmadan taşeronu alıp sözleşme verip müdürlük verdiler bu kadroların hepsini kaldırmalı. Dışarıda milyonlarca insan iş beklerken bunlar baba, dayı tanıdıkları ile paraya ihtiyaçları olmadığı halde bir yerlere geldiler bu haksızlığa son verilmeli bizim gibi kpss ataması bekleyenleri önü açılmadı. Biz daha atanamazken adamlar bilgi ve tecrübesi olmadan şube müdürü olmuş ve bilgisizikleri ile birşeyler yapıldığını sanıyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Timuçin (4 yıl önce)
    Bu Battalgazi belediyesinin borcunu neden kimse açıklamıyor? Birde Osman başkanımız belediyeyi teslim almadan önce sadece son dönemde belediyeye kaç kişi işe alındı? Nedense Selahattin beyin bu icraatlarını dile getiren yok! Ortada bir laf dönüyor 300 milyon burçtan bahsediliyor ve 250 civarında kişi belediyeyi devretmeden işe alınmış diyorlar. Bınlarla ilgili bir açıklama olursa seviniriz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Burak (4 yıl önce)
    Selahattin başkanım kurumlarda bir tanesinin şefi yıllardır haksızlık yapmakta siz kendisini görevden almayın diye derneğin bir tanesine üye olup size kendini yerli milli dini bütün gibi göstermek de lütfen başkanım tüm kadroları yenileyin
    0
    0
    Yanıtla
  • vaylog44 (4 yıl önce)
    Başkanım işe gelmeden maaş alanlar var ise ne olur onları tesbit edin yazık yetim hakkı yedirmeyin.Malatya yaşayan çok sayıda işsiz genç var.Böyle Müslümanlık olmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Sami pektaş (4 yıl önce)
    Vah vah arpalar kesiliyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • BİR BİLEN (4 yıl önce)
    başkanım hekimhanda arapgir maski şefliklerindeki araçları alın oradaki personel amaç dışı kullanıypr
    0
    0
    Yanıtla
  • Asım (4 yıl önce)
    Madem belediye borçlu ki borçlu, neden sözleşmeleri iptal edip dünya kadar tazminat verecek belediye ? Neden herkes körü körüne inanıpta hakkıını savunmuyor. Bi sirkelenip at gözlüklerini atın, kendimize gelelim kardeşler. İptal edilen ihalelere dünya kadar tazminat ödeyipte tekrardan ihale açılacak> ( benim görüşüm ) olmasının manntıgı nedir ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Sözleşmeleri iptal edip tazminat ödemez başkan,muhtemelen istifa alır bu da tazminatı ortadan kaldırır.ayrıca iptal edilen ihalelerde emin olun halkın yararına olacak.Yüksek bedelli kiralamalar olmuştur,yeni ihaleler daha uygun olur muhtemelen
    0
    0
    Yanıtla
  • Hazırlayın hazırlayın malum şirkete zemin hazırlayın! Sonucu hep beraber göreceğiz, inşallah tüm basın ve Belediye yetkilileri şeffafça açıklama ve haber yaparlar. İnşallah oldu bittiye gelmez...
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdem (4 yıl önce)
    Bu kafayı geçin artık, hizmet bekleyin ve hizmet isteyin. Ama maalesef biz millet olarak hizmet umurunuzda değil, şunu unutmayın kötü yönetilen bir şehir en az 10-15 yıl geriye gider, geçmiş olsun Malatyam... Vatandaş olarak bunların hepsinin takipçisi olacağız, birde iptal edilen araç ve iş makina ihalesine çıkılacak mı ve bu ihalelerini kim alacak ve ne kadar bedelle? Ayrıca iptal edilen İhalelere ne kadar tazminat ödenecek? Bunlar ile ilgili kıymetli başkan kamuoyunu aydınlatırsa iyi olur...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    5 Yıl Battalgazi Belediye Şirketlerinde Huzur Hakkı ödemesi alan başkan ne oldu da BB gelince bu işe el attı. Tamamen Showw 1 TL olayı ise resmen milletin aklı ile dalga geçme
    0
    0
    Yanıtla
  • Milletin oyuyla güveniyle geldiğinin farkındadır başkan,milletin aklıyla dalga geçiyor sözünüz yanlış.Hiç bir iş yapmayıp ayda 30 bin tl maaş alanlara karşı mücadele ediyor başkan,herşeyin de bir usulü var bekleyip görelim.Eleştirmektense destekleyip sonucu görelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • edip (4 yıl önce)
    Başkanım bu saltanat son bulduğu için,size teşekkür ederiz,beceriksiz,ehliyetsiz,liyakat yoksunu bu şirketlerde her kim var ise gönder gitsin,30 yıllık esenlik şirketini(güvenmekte haklısınız) sloganı olan,misyonu ve vizyonunu bitirdiler
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (4 yıl önce)
    Şimdiye kadar hiçbir seçimde akp'ye oy vermedim. Bu seçimde parti gözetmeksizin adaylar içinde Malatya'ya en uygun Selahattin başkanın olacağını düşündüm ve ona oy verdim. Şimdi yanılmadığımı görüyorum, iyi ki ona oy vermişim. Başkanım lütfen doğru olanı yapmaya devam edin kimsenin adamı olmayın, bizlerde gönül rahatlığıyla sizin arkanızda durabilelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Haci Bilen (4 yıl önce)
    Ücretini belediyenin ödediği Cep telefonlarını toplasanız. Korumalarınızı biraz azaltsanız "Allah hayırlı etsin" ziyaretlerine haftanın 1 gününü ayırıp artık işinize başlasanız. Eski başkan ve müdürleri size kötüleyenleri bi yerlere not etseniz. Gelen çiçek ve sair şeyleri huzur evlerine, sevgi evlerine gönderseniz... İyi olur zannediyorum...
    0
    0
    Yanıtla
  • akademik (4 yıl önce)
    Çok isabetli kararlar olmuş tebrik ediyorum inşallah devamı gelir o alt yapısı olmayan danışmaları da umarım bir daha görmeyiz buralarda
    0
    0
    Yanıtla
  • BİR BİLEN (4 yıl önce)
    başkanım tasarrufa sizin şöferden başladınızmı ..mesai alıyormu arkadaşımız onu merak ettik
    0
    0
    Yanıtla
  • Ne başaran (4 yıl önce)
    Fasafiso kararlar bunları çok gördük her başkan deyistimi böyle kararlar çok gördük en fazla iki ay devam eder bu kararlar idarecileri kısıntı olursa sayın başkan bir iş göremez her toplantıda başkanı işlerler yine o hakları elde ederler
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya44 (4 yıl önce)
    Yenicaminin önü seyyar satıcıyla dolu, baloncu, biletçi, kızılay, çakmakçı, eylemci vs bunlara müsade edilmemeli, belediyenin koyduğu fotoğraf makinasında yenicamiden başka herşey çıkıyor Üniversite ve tedaş tarafındaki mahallelerin çoğuna köy minibüsü devam ediyor, 25A kargo mu otobüs mü belirsiz Çevreyolları açılmadığı için millet her köşe başında ışık bekliyor, bu durum kazaları beraberinde getiriyor Kazı çalışmalarında koordinasyonsuzluk var, f.kayahan yakınca arası çamur içinde, merkezde güney çevreyolu dahil çoğu yerde sokak lambası yanmıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Nizamettin Opanoğlu (4 yıl önce)
    Tek kelimeyle teşekkürler sayın başkanım.Borç batağındaki Malatya Büyük Şehir Belediyesi ancak bu yolsuzlukları bitirerek çözüm bulunabilir.Bir de Malatya'nın Cadde ve sokaklarındaki mantar gibi biten ve mezar taşlarına benzeyen son derece çirkin bir görünüm arzeden şu yol işlerine de en kısa zamanda bir son verirseniz halk size minnettar olacaktır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Yenilmez (4 yıl önce)
    Selahattin başkanım ne yaptığını iyi biliyor.ADAM GİBİ ADAM. Allah vere de ilçe belediyelere de el atsa.
    0
    0
    Yanıtla
  • Oguz (4 yıl önce)
    Bakın bakın ne diyeceğim. Huzur hakkı mıdır nedir onları alması güzel, neyin huzuruymuşta hak etmişler. Arabaları toplamaları güzel ( uyacaklarını sanmıyorum, göstermelik, halkı kandırmalık ). Belediyede danışmana gerek yok kaldırması güzel. Şimdi Güler hanım sizi biliriz dürüst birisiniz, habercisiniz gerçekten. Bu haberi yazarken araba ihalelerini iptal etti demişsiniz. ( ben cahil aklımla aklımda ki soru işarerleri bunlar. Siz düşünmediniz mi ? ) 1- Bunun bi tazminatı yok mu ? 2- varsa iptal tazminatı ne kadar ? 3- tazminatı ağırsa buna gerek var mıydı ? 4- iptal edilen ihalaler yerine yeni ihaleler yapılcak mı ? 5- selahattin başkanım israftan kaçınan biriyse büyükşehir belediye başkanı olunca neden makam arabasını 2019 model bilmem kaç paralık araba aldı ? 6- madem huzur hakkı vs daire başkanlarının danışmanların hakkı değilse neden hala görevde tutuluyor da almıyor görevden ? 7- iptal edilen şu ihallelerin yerne yeni ihale yapılcak mı ? Güler hanım bu soruların aksiyonlarını merak ediyorum. Yardımcı olursunuz umarım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    MASKİ ESENLİK PARK VE BAHÇELER ASFALT İŞLERİ ESAS EL ATILMASI GEREKEN BÜYÜK PAYDALARI OLAN YERLER BURALAR
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (4 yıl önce)
    belediyenin net olarak mali yapısını basın toplantısı yaparak ortaya koymalıdır.ne kadar alacağı ne kadar borcu var.yan kuruluşlar esenlik ,metaş,maski bunlarında net gelir tablosu yazılı olarak açıklansın .kaç personeli var yönetim kadrosu kimlerden oluşuyor ne kadar maaş alıyorlar vs .madem belediye bizlerin bilmemiz lazım .tüm belediye yan kuruluşların battığı söyleniyor.bunun gerçek mi yalan mı olduğunu bilmek bizlerin hakkı .bu açıklama olarak değil yazılı olarak topluma yapılmalı mali durumları net olarak ortaya konulmalıdır.selahattin başkan eğer bunu yaparsa işte o zaman tamam deriz bu adam gerçekten dürüst çalışacak.yok yapmazsa eski tas eski hamam .ayrıntıların hiç bir ehemmiyeti yok .
    0
    0
    Yanıtla
  • Kanuni (4 yıl önce)
    Önceki de aynı parti, demekki adamını iyi seçeceksin. Belediye ye bağlı şirketlerin yönetim kurulu üyelerine huzur hakkı adı altında en azı 500 tl olmak üzere para veriliyor. Bunları 1 tl ye düşürüyor. Birsürü danışman var diyor ve bir çoğuyla ilişiğin kesileceğini söylüyor. Bir sürü kiralık araba var diyor hepsinin ihalesini iptal edecek. Belediye bu yüzden mali sıkıntı içinde diyor. Bunu diyor da halk öncekine birşey demiyor buna helal olsun çalışmaya başladı diyor. Ulan dünde öbürünü poh pohluyordunuz. Chp söylese bunları iftira deniyordu. Yok abi bu ülke adam olmaz. Yapanın yaptığı yanına kar kalıyor. Yeni ve boşluksuz yasalara ihtiyacımız var hem de acilen.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (4 yıl önce)
    Başkanım... yerli ve milli bir başkan olarak tüm değerleri korumanıza ve hak getireceğinize inancınız sonsuz. Fakat ; taş döşeyen işçinin de yemek ücretini keserek yanlış uygulama yapıyorsun. Yönetimin fazla ücretini kes sonuna kadar desteklenirsin. Ama emekçinin yemek parasına el uzatarak sadece beddua alırsın. Farkını adaletin ile göster..
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (4 yıl önce)
    dinimiz aşırı israfı kabul etmiyor.. şimdiye kadar gereksiz mesai adı altında hem devletimizi hem malatyamızı zarar uğratmışlar. CENABI ALLAH kul hakkıyla bana gelmeyin diyor af etmem diyor. bu dünyada ciğerini yakarım öbür dünyada canını yakarım diyor. selahattin başkana bu uygulamalarından dolayı kutlarım. allah yar ve yardımcısı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (4 yıl önce)
    huzur hakkını zaten yönetim kurulu başkanı ve üyeleri alıyorki. bunları ve diğer dışındakiler 1 tl ye düşmüş. bunlar dışında alan yoktu ki..tasarruf genelgesi de her belediyenin gönderdiği mutad bi genelge zaten. hep tasarruf denilir ama yapılmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • malatya sever (4 yıl önce)
    lafta kalmaz inşallah başkanın dedikleri özellikle zabıtalarada el atsın sabahtan akşama kadar arabada keyfi dolaşıyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • muharrem (4 yıl önce)
    bunlar hep ahmet çakırın yaptıkları işler helal sana başkanım king ya
    0
    0
    Yanıtla
  • hüseyin k. (4 yıl önce)
    Helal olsun başkan. Kim yetimin hakkını yiyorsa cezalandırın. Başkanım vatandaşın parasıyla saltanat süren bunların dersini verınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Doğan (4 yıl önce)
    Huzur hakkı nedir? Bu ekonomik krizde millet iş diye çırpınırken hem devlet sektöründe iş bul hem de devleti soy. Sonra da biz şöyle hukuk biliriz, böyle haktan yanayız de. "Bu sofracık, efendiler - ki iltikaama muntazır Huzurunuzda titriyor - bu milletin hayatıdır;  Bu milletin ki mustarip, bu milletin ki muhtazır!  Fakat sakın çekinmeyin, yiyin, yutun hapır hapır... Yiyin efendiler yiyin, bu han-ı iştiha sizin, Doyunca, tıksırınca, çatlayıncaya kadar yiyin! Efendiler pek açsınız, bu çehrenizde bellidir Yiyin, yemezseniz bugün, yarın kalır mı kim bilir? "
    0
    0
    Yanıtla
  • Kayısı kentli (4 yıl önce)
    Varol başkanım. Anlaşıldı belediyelerin neden borç batağında olduğu. Müsriflik hat safada.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (4 yıl önce)
    Bir çağ kapandı yeni çağ başladı. Malatya özüne dönüyor. Ahmet Münir ERKAL’den sonra ki en güzel belediyeci
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan Çuğlan (4 yıl önce)
    Tebrikler, Allah yar ve yardımcın olsun Şehremini.....
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet naim YAZ (4 yıl önce)
    Hiç" şüphesizki insan olup insanca yaşamın özlemi içerisinde olan malatya halkı kendini yöneten şehr-i emin'in sahip oldukları emtialari beytülmal tebasında hizmet verenleri emir ül mümin hazret-i ömer (R.A) ADALETİ ILE yönetirse ayrım yapmadan herkese eşit mesafede olursa başarısız olması sizce mümkün mü. sayın başkanım selahattin GÜRKAN ALLAH yar ve yardımcınız olsun hizmet hak ve halk içindir bu meşakatli yolda "Başarılar "yolunuz açık olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (4 yıl önce)
    usul budur birilerinin elindeki imkanları alacaksın ki başka birilerine veresin birinci aşama gürültülü ikinci aşama sessiz olur
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa44 (4 yıl önce)mehmet isimli kullanıcı yorumuna
    Aynen dediğin gibi kenarda avuçlarını ovuşturup bekleyenler var...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Belediye’nin ve şirketlerinin neden bu kadar borç batağında olduğu şimdi daha iyi anlaşılıyor! Birileri sefasını sürmüş, Selahattin başkan cefasını çekmeye razı.. Helal olsun Selahattin başkana! Kimse merak etmesin, oralardaki herkesi görevden alıp adam akıllı, Malatyalı iş bilen isimlerle anlaşıyor başkanım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hande (4 yıl önce)
    Başkanım belediyede memurlar otobüse beleş biniyorlar,diğer taşeron lar ücret ödüyorlar onlardanda ücret alınsın
    0
    0
    Yanıtla
  • Ottoman Empire (4 yıl önce)Hande isimli kullanıcı yorumuna
    Allah sana akıl fikir versin. Hak aramanın ne olduğunu bilmeyen. Hakkının yendiğini düşünüyorsan bizede ücretsiz yapın de. Sen memura verilmiş hakkı al diyorsun. Artı memurlar senin gibi siyasilerin peşinden koşup işe girmedi. Sen kendi haklarını onların hakkıyla kıyaslıyorsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (4 yıl önce)
    Başkanım zaten her kesimin oyunu aldı, karalı olup bu şekilde devam ederse hem Malatyalıların gönlündeki yetini alır hem de sonraki seçimde yüzde 90'dan aşağı almaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan (4 yıl önce)
    Belediye ye ait sadece 3 adet makam aracı olmalı. Biri Başkanın, biri Belediye Meclis Üyelerinin ve biri de gelen misafirler için tahsis edilmelidir. Bunların dışında hiç bir makam aracı olmamalı. Yine Fahri Kayahan Bulvarının ortasına yapılan su havuzları, Bulvarı adeta sokağa çevirdiğinden, en kısa zamanda kaldırılmalı ve bu projeyi tasarlayan, uygulayan ve para aktaranlar hakkında da işlem yapılmalıdır. Çok çok gereksiz bir yapı olmuş, buraya aktarılan paraya da yazık olmuş.
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (4 yıl önce)
    Başkanım beytülmal'a sahip çıktığınız için rabbim yolunuzu açık edecektir.Tüyü bitmemiş yetim hakkı var oralarda.
    0
    0
    Yanıtla
  • SALTANATA SON (4 yıl önce)
    Baskanim bu kadar para alan daire baskanlari birakmamk icin herkesi devreye sokar tabi. Kac dönemdir degismeyen genel müdürleri daire baskanlarina bi el at saltanat bitsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Deka (4 yıl önce)
    Haydi inşalla belediyedeki savurganlık ve saltanata son verirken buna sebep olan tüm genel Müd ve daire başkanları ve şefler Çavuşlar hepsine bi temizlik yapsanız ibreti alem için bi daha kimse cesaret etmiye belediyenin 1 litre yakıtının 1 kağıdınıda dahi israf edilmiye
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (4 yıl önce)
    Başkanım o kurumların müdürlerinin yardımcılarının şeflerinin amirlerinin hepsinin istifalarini sizden bekliyoruz ellerinizden opmüşüm
    0
    0
    Yanıtla
  • Yavuz Selim (4 yıl önce)
    Başkanım senin ALLAH ına kurban şu esenliğe ve temizlik işlerinde çalışan şef ve personel Çavuşlar’ı şahsi olmayan arabalarla keyfi hizmete kullanıyor bi el atsan bi de biz iş bulamazken bitanesini sorgulasan soy adından adam temizlik işlerine bi sülalesini yerleştirmiş esenlik bünyesinde
    0
    0
    Yanıtla
  • Bilal kıraç (4 yıl önce)
    Böyle devam et başkan geleceğin başbakanı olursun
    0
    0
    Yanıtla
  • Gerçek Malatya (4 yıl önce)
    Bunlarin danışacak neyi var ki, bir de "Danışman" ücreti ödüyorlar. Zaten hepsi akıl küpü maşallah. 10 yıl bir saltanat sürdünüz. Allah herşeyi bilendir, görendir. Yanınıza bırakmaz inşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • destanşehrimalatya (4 yıl önce)
    SELEHATTİN BAŞKANIM ARTIK GÖREVLERİNE DE SON VER HEPSİNİN HERKES KÖYÜNE DÖNSÜN.
    0
    0
    Yanıtla
  • CcC (4 yıl önce)
    İnşaallah doğrudur ve devamı da gelir halkın sevgi ve sayısına mazhar olursun başkan.
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (4 yıl önce)
    Allah'ına kurban selahattin başkan. doğru bildiğin yoldan şaşma. taviz yok. aynen devam. malatyalılar beydağı gibi sonuna kadar arkanda.
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (4 yıl önce)
    bak şimdi...oy vermediğime pişman etti beni...öbür seçim bizden dört oy başkan...
    0
    0
    Yanıtla
  • Cemil (4 yıl önce)
    Başkanım inşallah bu aldığın kararların arkasında durursun. Ben diyorum ki çok uzun sürmez başta kendisi olmak üzere, kendisinin getirdiği yöneticilerinden şoförüne kadar huzur hakkı vereceksin. Şu an bence bunlar göstermelik, alkış alma hareketleri, bizlerde vatandaş olarak bunları takip edeceğiz inşallah. Ha birde şu iptal ettiğiniz kiralık araçlar iş makinaları falan inşallah tekrar ihale yapıp, daha yüksek fiyata kiralamazsınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (4 yıl önce)
    Sayin baskanim, eger ki sen Allah icin hizmet edersen Allah senin iki cihanda derecelerini arttirsin. Yok eger sende onlar gibi zamanla adam kayirmaya milletin parasini israf etmeye baslarsan sana da hakkimiz haram olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tolga (4 yıl önce)
    Başkanım seni yaradana gurban olam bunların burnundan getir
    0
    0
    Yanıtla