SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir K.Maraş'ta Kaybetti

0
Güncellendi - 2018-04-30 21:07:03
Büyükşehir K.Maraş'ta Kaybetti
A- A+ PAYLAŞ

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi (EBBL) 6.Bölge'de mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediyespor, ligin beşinci haftasında deplasmanda Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye'ye 73-53 mağlup oldu.

  Kahramanmaraş Merkez Spor Salonu'nda oynanan müsabakayı başhakem Samet Biner ile yardımcı hakem Hasan Mesut Demir yönetti.

  Müsabakaya iyi başlayan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye, ilk çeyreği 20-4 üstün tamamladı. Malatya Büyükşehir Belediyespor, ikinci çeyrekte oyunu dengeledi ancak devreye 34-16 geride girdi.

  Üçüncü çeyrekte büyük bir çekişme yaşanırken, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye, 21-19'luk bir üstünlük sağlayarak farkın erimesine izin vermedi. Final periyodunda 18-18'lik bir eşitlik olsa da, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye, salondan 73-53 üstün ayrıldı.

  6.Bölge'de geride kalan 5 hafta sonunda 2 galibiyet, 3 mağlubiyet alan Malatya Büyükşehir Belediyespor, haftayı 7 puan ve averajla dördüncü sırada tamamladı.

  Grup'ta geride kalan 5 haftada bütün müsabakalarını kazanan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye 10 puanla zirvede yer alırken, ikinci sıradaki Şutim Spor, üçüncü sıradaki Genç YİBO ve dördüncü sıradaki Malatya Büyükşehir Belediyespor'un 7'şer puanları bulunuyor.

  Malatya Büyükşehir Belediyespor 6.Bölge'de altıncı haftada 9 Mayıs Çarşamba günü Malatya'da Elazığ Basketbol Akademi ile karşılaşacak.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız