SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir Kayseri’yi Yendi

0
Güncellendi - 2016-11-27 16:30:24
Büyükşehir Kayseri’yi Yendi
A- A+ PAYLAŞ

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi 10 grupta mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediyespor, Malatya’da karşı karşıya geldiği Kayseri Uğurspor’u 63-57’lik skorla mağlup etti.

Tecde Spor Salonu’nda oynanan ve Abdullah Uyanık ile Özkan Çağlayan hakem ikilisinin yönettiği karşılaşmanın ilk periyodu 21-12, ilk devresini ise 36-32 önde kapatan Büyükşehir Belediyespor, üçüncü periyodu da 54-45 üstünlükle geçti ve son periyotta da üstünlüğünü sürdürerek karşılaşmayı 63-57 kazandı.

Malatya Büyükşehir Belediyespor Antrenörü Erol Akdeniz, maçtan sonra yaptığı açıklamada, “Rakibimiz çok genç ve koşan oyunculardan kurulu bir ekip. Biz de tecrübeli bir takımız. Üstün oynadığımız karşılaşmada bir ara farkı indirdiler ama bizim oyuncularımız tecrübeleriyle oyunu domine ettiler. Şu ana kadar üç maç oynadık ve yenilgisiz grup lideriyiz. Önümüzdeki hafta Sivas deplasmanından galibiyetle dönmeyi hedefliyoruz.”dedi.

Mehmet GÖRESİYE, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

basketbuyuksehir1

buyuksehirbasketbol2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız