SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir Kılavuz Hazırladı

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:38:04
Büyükşehir Kılavuz Hazırladı
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi, Kurumsal Kimlik çalışmalarını tamamlayarak, bu çalışmalarını ‘Kurumsal Kimlik Kılavuzu’ adı altında yayınladı.

Kurumların görünen yüzü olan kurumsal kimlik; amblemden antetli kağıda, personel kimlik kartından üniformaya kısacası kurum ile ilgili en ince detaya kadar bütün ayrıntıları kapsıyor. Bu kapsamda, uzun bir süredir bu konuda çalışmalar yapan Malatya Büyükşehir Belediyesi, kurum ile ilgili olarak kullanılacak materyalleri belirleyerek, kullanıma başladı.

Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi’ne bağlı Halkla İlişkiler ve Tanıtım Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan Kurumsal Kimlik Kılavuzu’nda; Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin kullanacağı ablem ve logo, piktogramlar, yazı fontları, yardımcı logolar, basılı malzemeler, promosyon, bayrak, araç giydirme, tabelalar, üniforma standartları bulunuyor.

Büyükşehir Belediyesi Kurumsal Kimlik Kılavuzu haricinde yapılan tasarımların geçerli sayılmayacağı kaydedildi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, 2014 yerel seçimleri ile birlikte Büyükşehir statüsüne kavuşan Malatya’nın, her metrekaresini  kapsayan bir yönetim anlayışı ile yola çıktıklarını belirterek, hizmet alanlarının genişliğinin, daha planlı ve daha kurumsal bir çalışmayı gerektirdiğini söyledi.

Başkan Çakır, “Bir yandan şehrimizin gelişimini planlarken, diğer yandan da çalışmalarımızda kullandığımız görsellerin renk, dil ve tarz uyumunu öne çıkarmak istedik. Bu sebeple Büyükşehir Belediyesi olarak yaptığımız her çalışmanın bir standartta olmasını sağlamak amacı ile Kurumsal Kimlik Kılavuzumuzu oluşturduk” dedi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Kurumsal Kimlik Kılavuzu’na, Büyükşehir Belediyesi’nin resmi web sitesi olan www.malatya.bel.tr adresinden güncel menüsünden vektörel olarak ulaşılabileceği belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız