SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir Kırsalda Yol Genişletiyor

0
Güncellendi - 2016-04-27 17:19:24
Büyükşehir Kırsalda Yol Genişletiyor
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi Yeşilyurt ilçesinde 8 mahallenin ulaşımını sağlayan grup yolunda yol genişletme ve standart düzeltme çalışmalarına başladı.

Geçtiğimiz yıl Malatya’nın bütün ilçelerinde yol genişletme, asfaltlama, yeni yol açma ve köprü çalışmaları yaparak Malatyalıların takdirini kazanan Büyükşehir Belediyesi, 2016 yılında da bu çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Yeşilyurt ilçesine bağlı İkizce, Seyituşağı, Atalar, Darıderesi, Fadıloymağı, Çat, Yalınkaya, Kadiruşağı mahallerinin grup yolu 4 metre genişlikten 8 metre genişliğine çıkarılıyor.

25 kilometre uzunluğundaki yolun 8 kilometrelik bölümünü geçtiğimiz sonbahar aylarında bitiren Büyükşehir Belediyesi, 17 kilometrelik bölümde çalışmalarına kaldığı yerden tekrar başladı. Yol üzerinde bir adet köprü de yapacak olan Büyükşehir Belediyesi, arazi yapısı itibariyle zor şartlara sahip bölgede çalışmalarını bu yıl sonuna kadar tamamlamayı hedefliyor.

Sarp kayaların olduğu yol güzergahında virajlarda genişletme, şarampollerin olduğu noktalarda da düzeltme ve genişletme çalışmaları yapan Büyükşehir Belediyesi, yolu daha güvenli bir hale getiriyor. Altyapı çalışmaları tamamlandıktan sonra yolun asfaltı da yapılacak.

Yolları daha güvenli hale gelen Mahalle sakinlerinden Başkan Çakır’a teşekkür

Bölgede yaşayan vatandaşlar, yolun çok dar olması nedeniyle birçok kazanın ve tatsız durumun ortaya çıktığını belirterek, “Yolumuz çok problemli bir yoldu. Uçurumu bol ve çok dardı. İki araç keskin virajlarda kafa kafaya geldiğinde ölümcül kazalar meydana geliyordu. Büyükşehir Belediyesi yetkilileri gelerek yolumuzda incelemelerde bulundular. Hiç zaman kaybetmeden işe başladılar. Yolumuzun 8 kilometrelik bölümünü geçtiğimiz sonbahar aylarında genişlettiler. Şimdi kaldıkları yerden itibaren tekrar işe başladılar. Hızlı ve hummalı bir çalışma var şuan yolumuzda, aynı zamanda yolumuzun köprü ihtiyacı da gideriliyor. Nasıl mutluyuz bilemezsiniz. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve ekibine sorunlarımıza kayıtsız kalmadığı için teşekkür ederiz” dediler.

Bülten

b144bb83-8db6-4e8d-9bae-4068deb1ad16

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Miktat Canbay (6 yıl önce)
    Bu ülkeye bu memlekete art niyetsiz hizmet eden hizmetin gelmesine sebep olen herkesin hizmeti kabul olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • yücel çiçek (7 yıl önce)
    yolumuzu yapanlardan allah razı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • CAFER (7 yıl önce)
    Ahmet başkanımıza köyümüzün yol çalışmalarından dolayı teşekür ederiz
    0
    0
    Yanıtla
  • CAFER (7 yıl önce)
    Yeşilyurt belediye başkanımıza Köyümüzün yol çalışmalarından dolaya çok teşekür ederim.
    0
    0
    Yanıtla