SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Büyükşehir' Konuşuldu..

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:29:46
'Büyükşehir' Konuşuldu..
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya'nın "Büyükşehir" yapılanması konusunda istişarelerde bulunulmak üzere, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır,  Sivil Toplum Kuruluşları ve kamu kurum temsilcileriyle bir araya geldi. Toplantıya, İnönü Üniversitesi, İl Özel İdaresi, İl Genel Meclisi, Fırat Kalkınma Ajansı, Ticaret ve Sanayi Odası’nın temsilcileri katıldı. 
 
"Önerileri Harmanlayacağız"
 
Başkan Çakır, yaptığı konuşmada, “Büyükşehir yapılanması ile ilgili toplantı yapıyoruz. Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü ile görüşlerimizi ve önerilerimizi paylaşacağız. Bu konuda kendi arkadaşlarımızın, şehir plancılarının, teknik ekiplerin çalışmaları, bir takım önerileri var. Bütün bu önerileri harmanlayarak en doğru öneriyi sunmak istiyoruz. Daha önceki Büyükşehir belediyelerinde yaşanan sıkıntılar göz önünde bulundurularak, bunların tekrar yaşanmaması arzu ediliyor” dedi. 
 
"Bölünmemelerinden Yanalar"
 
Başkan Çakır, konuşmasını şöyle sürdürdü;  “Geçmişteki tecrübelerden bir çok ildeki küçük belediyelerin gelişemediği, hizmet üretemediği konusunda bir endişe var. O açıdan Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü ve yasayı hazırlayanlar; merkezlerde belediyelerin çok bölünmemesinden yana. Çünkü bir çok ilden örnek veriyorlar” dedi.
 
Katılımcıların görüşlerini aktardıkları toplantıda, Malatya Belediyesi tarafından uygulanması planlanan bazı projelerle ilgili de istişare de bulunuldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız