SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir Konvoyu!.

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:59:12
Büyükşehir Konvoyu!.
A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın Büyükşehir’e hazırlık gezileri devam ediyor. Bir süre önce ilçe ve beldelere başlattığı inceleme gezileri kapsamında Başkan Ahmet Çakır, bu defa Yazıhan ve Hekimhan ilçeleriyle beraber, Kocaözü beldesini ziyaret etti.

Geziye Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Atay, Ahmet Ceyhan, Alican Bozkurt, Yazıhan Belediye Başkanı Ali Kaya, Hekimhan Belediye Başkanı Sait Özoğlu, Kurşunlu Belediye Başkanı Necati Belli, Güzelyurt Belediye Başkanı Ali Seydi Millioğulları, İpekyolu Belediye Başkanı Kaya Akgül, Kocaözü Belediye Başkanı Gani Karaca, il genel meclis üyeleri, AKP İl Başkan Yardımcıları Hacı Bayram Yılmaz ve  Mahmut Üner Özer ile bazı daire müdürleri katıldılar.

İlk olarak gittikleri Yazıhan İlçesi’nde Yazıhan Cirit Takımı ve kalabalık bir topluluk tarafından karşılanan Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Yazıhan Belediye Başkanı Ali Kaya ve Yazıhan Kaymakamı Ünal Koç'u ziyaret etti. İlçenin sorunlarıyla ilgili bilgiler alan Başkan Ahmet Çakır, muhtarları ve vatandaşları da dinledi. İlçe esnafını da gezen Başkan Çakır Yazıhan'daki son ziyaretinde AKP İlçe Teşkilatı üyeleriyle bir araya geldi.

Yazıhan’dan sonra gittiği Hekimhan'da da yoğun bir ilgiyle karşılanan Belediye Başkanı Ahmet Çakır Hekimhan esnafını ziyaret edip, vatandaşlarla sohbet etti. Tarihi Taş Han'ı gezen Başkan Ahmet Çakır, Hekimhan Kaymakamı Mesut Çoban ile Hekimhan Belediye Başkanı Sait Özoğlu'nu makamlarında görüşerek ilçe hakkında bilgiler aldı. Başkan Çakır AKP Hekimhan İlçe Teşkilatı’nı da ziyaret etti.

Daha sonra Kocaözü Beldesi’ne geçen Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Kocaözü Belediye Başkanı Gani Karaca’yı  ziyaret ederek beldenin sorunları hakkında görüş alış verişinde bulundu.

Gerçekleştirilen ziyaretlerde konuşan Belediye Başkanı Ahmet Çakır, ilçe ve belde gezilerindeki amaçlarının büyükşehir sürecinden önce sorunları ortaya koyarak, çözüm noktasında planlama yapmak olduğunu söyledi. 

Konusunda uzman teknik ekiple birlikte ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Çakır, "Büyükşehir olmanın çok ciddi avantajları var. Bunlardan birincisi maddi kaynakların artıyor olması. Bu da yapılacak hizmetlerin kalitesini artıracak. İlçe ve beldelerimiz hak ettiği hizmeti fazlasıyla alacak. Malatya Belediyesi olarak bu hizmetleri gerçekleştirmek için şimdiden çalışmalara başladık. İlk olarak ilçe ve beldelerimizi ziyaret ederek sorunlarını dinliyor ve planlamalar yapıyoruz. Makine ve araç parkımızı güçlendireceğiz. Geleceğe, büyükşehire yönelik planlamalar yapıyoruz. Temel hedefimiz ise büyükşehire hazır bir Malatya meydana getirebilmektir" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız