SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir Basketbol Kötü Başladı

0
Güncellendi - 2016-02-16 18:43:25
Büyükşehir Basketbol Kötü Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyespor erkek basketbol takımı, Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi (EBBL) E Grubu'nda oynadığı ilk müsabakayı farklı kaybetti.

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi 10. Grubu üçüncü sırada tamamlayarak, Play-Off'a kalan turuncu yeşilliler, E Grubu'ndaki ilk maçını deplasmanda Balıkesir temsilcisi Karesi Basketbol ile oynadı. Alparslan Türkeş Spor Salonu'nda oynanan müsabakayı Mustafa Albayrak-Cihan Ceylan hakem ikilisi yönetti.

Malatya Büyükşehir Belediyespor, ilk yarısını 59-20 geride tamamladığı müsabakayı 112-53 kaybetti.

Grup müsabakalarına iyi başlayamayan turuncu yeşilliler, ikinci maçta Atatürk Spor Salonu'nda 20 Şubat Cumartesi günü 15.00'da Bilecik Belediye ile karşı karşıya gelecek.

E Grubu'nda ilk hafta maçlarında alınan sonuçlar şöyle:

Karesi Basketbol-Malatya Büyükşehir Belediyespor: 112-53

Antalyanın Yıldızları-Safranbolu Belediye: 75-65

Bilecik Belediye-Fethiye Gençlik: 103-86

İkinci haftanın programı

20 Şubat Cumartesi

Atatürk Spor Salonu-15.00

Malatya Büyükşehir Belediyespor-Bilecik Belediye

21 Şubat Pazar

Safranbolu Spor Salonu-14.00

Safranbolu Belediye-Karesi Basketbol

Fethiye Gençlik Hizmetleri Spor Salonu-15.00

Fethiye Gençlik-Antalyanın Yıldızları

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Emre Polat (8 yıl önce)
    Resmen rezillik ama şuda var ne kadar ekmek o kadar köfte transfersiz olmaz bu iiş
    0
    0
    Yanıtla