SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir Mağlubiyetle Başladı

0
Güncellendi - 2017-02-13 16:38:27
Büyükşehir Mağlubiyetle Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi (EBBL) 10. Grubu 18 puanla ikinci sırada tamamlayarak, Play-Off’a kalan Malatya Büyükşehir Belediyespor, kura çekimi sonrası D Grubu’nda yer aldı.

Geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda grubunda başarılı bir performans ortaya koyan turuncu yeşilliler, Play-Off grubunda yer almayı başardı.

Normal sezonun sona ermesinin ardından Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) tarafından gerçekleştirilen kura çekimi sonrası Malatya Büyükşehir Belediyespor D Grubu’nda yer aldı. D Grubu’nda Malatya Büyükşehir Belediyespor’un yanı sıra Konya Selçuklu Belediyespor, Sinop Yıldızları, İstanbul Anadolu Efes Gelişim, İstanbul İstanbulspor Beylikdüzü Gelişim, Gaziantep Belediye takımları yer alıyor.

İLK MAÇLARINI KAYBETTİLER

Malatya Büyükşehir Belediyespor, gruptaki ilk maçını deplasmanda Gaziantep Belediye ile oynadı. Turuncu yeşilliler, müsabakayı 72-55 kaydetti.

Gaziantep Talat Özkarslı Spor Salonu’nda oynanan müsabakayı Ahmet Oğuzhan Cirit-Doğu Berk İnnal hakem ikilisi yönetti.

İlk çeyreğe iyi başlayan Malatya Büyükşehir Belediyespor, birinci seti 20-15 üstün tamamladı. İkinci sette toparlanan Gaziantep Belediye, seti 22-15 üstün tamamladı ve soyunma odasına 37-35 önde gitti.

Üçüncü çeyreğe iyi başlayan Gaziantep Belediye, seti 17-11 üstün tamamladı ve farkı açtı. Final periyodunda da üstünlüğü elden bırakmayan Gaziantep Belediye, seti 18-9 üstün tamamladı ve müsabakayı 72-55 galip bitirdi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız