SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir Malatya'da Mağlup

0
Güncellendi - 2018-02-07 16:37:52
Büyükşehir Malatya'da Mağlup
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Erkekler Voleybol 1. Lig B Grubu'nda Malatya Büyükşehir Belediyespor, Payas Belediye 2011'e 3-0 yenildi.

Atatürk Spor Salonu'nda oynanan müsabakayı baş hakem Kadir Girente ile yardımcı hakem Erol Türker yönetti.

Birinci sete Malatya Büyükşehir Belediyespor iyi başlasa da devamını getiremedi. Malatya Büyükşehir Belediyespor teknik molaya 12-10 üstün girdi ancak mola dönüşü Payas Belediye 2011 üst üste bulduğu sayılarla üstünlüğü ele geçirdi. Seti 25-21 üstün tamamlayan Payas Belediye 2011, müsabakada 1-0 öne geçti.

Müsabakanın ikinci seti çekişmeli başladı. İki takımın karşılıklı sayı ürettiği ikinci sette Payas Belediye 2011 teknik molaya 12-11 üstün girdi. Büyük heyecana sahne olan ikinci seti Payas Belediye 2011 25-20 üstün tamamladı ve müsabakada durumu 2-0'a getirdi.

Üçüncü sette oldukça çekişmeli başladı. İki takım karşılıklı sayılar üretirken, Payas Belediye 2011 teknik molaya 12-11 önde girdi. Payas Belediye, seti 25-20 üstün tamamlayarak, müsabakayı 3-0 kazandı.

Müsabakayı Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen, MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir, Malatya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Orhan Barman, Futbol İl Temsilcisi Kahraman Fırat'ta izledi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız