SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir Meclisi Toplandı

0
Güncellendi - 2018-08-10 02:29:22
Büyükşehir Meclisi Toplandı
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediye Meclisi, Ağustos ayı çalışmalarına başladı. Toplantıda çok sayıda gündem maddesi görüşülerek kabul edilirken, MOTAŞ’ın 6 Ağustos 2018 tarihinde yaptığı genel kurulda aldığı sermaye artırımından doğan 5 milyon TL’nin MOTAŞ’a ödenmesi kararlaştırıldı.

Büyükşehir Belediye Meclisi, Başkan Vekili Şefik Şengün başkanlığında toplanarak Ağustos ayı çalışmalarına başladı.

MASKİ işçisi anıldı

Gündemden önce söz alan CHP Grup Sözcüsü Hurşit Kuşçu, Pütürge’de içme suyu çalışmaları sırasındaki iş kazasında hayatını kaybeden MASKİ işçisi İsmail Gökçe’yi andı. Başkan Vekili Şefik Şengün de “MASKİ Genel Müdürlüğünün Pütürge’de İçme Suyu çalışmaları sırasında iş kazası sonrası hayatını kaybeden İsmail Gökçe’ye Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum” dedi.

Gündem içerisinde yer alan bazı maddeler görüşülerek karara bağlanırken, bazı maddelerde ilgili komisyonlara havale edildi. MOTAŞ’nin 5 milyon sermaye artırımı ile MESTON Kent Dizayn Çevre İnş. Ltd. Şti.’ye kredi kullanma yetkisi verilmesi ile ilgili gündem maddeleri de görüşülerek karara bağlandı.

Büyükşehir Belediye Meclisi, Ağustos ayı toplantısının ikinci oturumunu 13 Ağustos Pazartesi günü saat 14.00’de yapmayı kararlaştıracak.

Güler HAZAR, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız