SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir Meclisi Toplandı

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:20:50
Büyükşehir Meclisi Toplandı
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi Meclisi, Ocak ayı ikinci oturumunu, Başkan Vekili Şefik Şengün başkanlığında  gerçekleştirdi.

Çeşitli dairelerden gelen yaklaşık 25 madde, ilgili komisyonlara havale edilirken, 3’ü imar toplam 6 madde görüşüldü. 

Gündemin 27. Maddesinde yer alan İnönü Mahallesi 3784 ada 2 No’lu parselin 5 kattan 7 kata, gündemin 8. Maddesinde yer alan Yeşilyurt İlçesi Uç Mahallesi’nde bulunan 4934 ada 12 No’lu parselin 4 kattan 5 kata çıkartılmasını içeren imar plan değişiklik talepleri komisyonun raporu doğrultusunda oylanarak kabul edildi. 

Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından; İmar ve Bayındırlık Komisyonu ile Eğitim ve Kültür Komisyonunun raporu doğrultusunda Doğanşehir İlçesi Gündoğdu Mahallesindeki 3 sokağa; Şehit Jandarma Uzman Kemal Aktay, Şehit Jandarma Uzman Erol Özkan ve Şehit Jandarma Yalçın Duman isimleri verildi. 

Ulaşım Dairesi Başkanlığının T Plakalı Ticari Taksi Durağı Yönetmeliği ile Toplu Taşıma Araçları Seyahat Kartları Uygulama Yönetmeliği komisyon raporu doğrultusunda oylanarak kabul edildi. 

Belediye Meclisi, Ocak ayı çalışmalarını 20 Ocak Salı günü saat 14.00’te gerçekleştireceği 3’üncü oturumla sona erdirecek. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız