SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir Meclisi Toplandı

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:01:35
Büyükşehir Meclisi Toplandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Mayıs Ayı toplantılarına başladı.

Çarşamba günü saat 14.00’de Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır başkanlık etti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantı, gündem dışı tekliflerin gündeme eklenmesinin ardından, gündemdeki maddelerin görüşülmesi ile devam etti.

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Mayıs ayı toplantısının I. Oturumunda gündemde bulunan 2014 Yılı Kesin Hesabı görüşüldü. Büyükşehir öncesi 3 ay ve Büyükşehir Belediyesi olarak da 9 aylık dönemin ayrı ayrı görüşüldüğü 2014 Yılı Kesin Hesabı, ilgili komisyon kararı doğrultusunda kabul edildi.

Arapgir Belediyesi’nin ek bütçe talebi, insan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Görev ve Çalışma Yönetmeliğindeki değişiklik ile Yeşilyurt İlçesi’ndeki bir parselin imar değişikliği ilgili komisyonlara havale edilirken, Karakaş Konağı’nın Özel Güvenlik kapsamına alınması, Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM)’in projesine ortak olunması ile Mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan bazı parsellerin satışı ile iş ve işlemler için Encümene yetki verilmesi kabul edildi.

Büyükşehir Belediye Meclisi, yaptığı I. Oturumda bazı maddeleri ilgili komisyonlara havale ederken, 15 Mayıs 2015 Cuma günü saat 14.00’de II. Oturumu yapmayı kararlaştırdı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız