SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir Meclisi Toplandı

0
Güncellendi - 2016-11-10 02:12:01
Büyükşehir Meclisi Toplandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı toplantısının 1. Birleşimi yapıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Gündem maddeleri arasında yer alan bazı maddeler görüşülüp karara bağlanırken, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın başka bir program nedeniyle ayrılmasından sonra Meclis Toplantısı Meclis Başkan Vekili Hasan Göğüs başkanlığında devam etti.

Gündem dışı verilen tekliflerin okunup gündeme alınmasından sonra gündemdeki diğer maddelerin görüşülmesine geçildi. Gündem maddeleri arasında yer alan bazı maddeler bir sonraki toplantıya ertelenirken, bazı maddeler ise ilgili komisyonlara havale edildi.

Gündem Maddeleri arasında yer alan ve Mevcut Şehir Mezarlığı alanı içerisinde kalan Yeşilyurt İlçesi Çarmuzu Mahallesi 814 ada 7-8-9 No’lu parsellere enerji depolama alanı fonksiyonu verilmesine ilişkin İmar ve Bayındırlık Komisyonu raporu oylanarak kabul edildi.

Turgut Özal Çocuk Parkı Kültür A.Ş’ye kiraya verildi

Gündem Maddeleri arasında yer alan ve Yeşilyurt İlçesi Çilesiz Mahallesinde bulunan Turgut Özal Çocuk Parkı içerisinde bulunan işletmelerin 5 yıllığına KDV hariç 5 bin lira karşılığında Kültür A.Ş.’ye kiraya verilmesi oylanarak kabul edildi.

ll. Birleşim 16 Kasım’da

Malatya Büyükşehir Meclisi, Kasım Ayı toplantısının ll. Birleşimini 16 Kasım Çarşamba günü saat 14.00’de yapmayı kararlaştırdı.

Belediyeler Birliği toplandı

Belediyeler Birliği Meclis Toplantısı da Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan Başkanlığında toplandı.

Geçen toplantıya ait karar özetinin okunup kabul edilmesinin ardından, 2017 yılı Belediyeler Birliği Bütçesinin görüşülmesine geçildi. 2017 yılı Belediyeler Birliği bütçesinin 2 milyon 700 bin lira olarak belirlenmesi oylanarak kabul edildi.

KAYHİB’in bütçesi 1 milyon TL olarak belirlendi

Bu arada, Karakaya Baraj Gölü Kültür ve Turizm Gelişim Bölgesi Alt Yapı Hizmet Birliği Meclis Toplantısı da Meclis Üyesi Mehmet Karaman başkanlığında yapıldı.

KAYHİB Meclis toplantısında, Arguvan ve Darende ilçelerinin birliğe üyelikleri oylanarak kabul edildi. Ayrıca, KAYHİB’in 2017 yılı bütçesi de 1 milyon lira olarak belirlendi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com- Bülten

büyükşehirmeclis

büyükşehirmeclis1

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Malatya (7 yıl önce)
    Demek Yeşilyurt İlçesi Çarmuzu Mahallesi 814 ada 7-8-9 No’lu parsellere enerji depolama alanı fonksiyonu verilmesi kabul edildi ha! Biz enerji depolama alanı talebinde bulununca bizden bi dünya para istiyorsunuz! Hak mı bu?
    0
    0
    Yanıtla