SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir Meclis Toplantısı Yapıldı

0
Güncellendi - 2016-11-18 00:57:58
Büyükşehir Meclis Toplantısı Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı toplantısının ikinci oturumunu gerçekleştirdi. Başkan Vekili Şefik Şengün Başkanlığında yapılan oturumda gündemdeki konular görüşülerek karara bağlandı.

MASKİ Genel Müdürlüğü’nün Darende, Yazıhan, Doğanşehir ve Battalgazi ilçelerinde kanalizasyon işi ile Akçadağ, Yazıhan ilçelerinde bazı mahallelerde yapılacak olan içmesuyu çalışmalarının yanı sıra Hamidiye, Mollakasım, Hıroğlu, Mahalleleri ölçülebilir alt yapı (DMA) işlerinde kullanılmak üzere 4.5 milyon TL tutarındaki  kredi için Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a yetki verilmesine ilişkin gündem maddesi kabul edildi.

Gündem maddeleri arasında yer alan mülkiyeti Malatya Büyükşehir Belediyesine ait olan Yeşilyurt İlçesi Yaka Mahallesi sınırları içerisinde yer alan Yeni Hal Kompleksinde bulunan 40 m2’lik bağımsız bölümün sürücü kursları eğitimleri sırasında kursiyerlerin ve eğitmenlerin kullanması amacıyla Lavabo/WC olarak hizmeti vermesi için 25 yıllığına İl Milli Eğitim Müdürlüğüne tahsisi hakkındaki Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığının teklifi görüşülerek kabul edildi.

İsmet Paşa Parkı (Hürriyet Parkı) içerisindeki bir adet kitap kafenin Kültür Sanat ve Fuarcılık A.Ş’ye kiralanması ile Kernek’teki Hidroelektrik Santrali’nin Esenlik Şirketi’ne devredilmesi yönündeki teklifler de ilgili komisyonlara havale edildi.

eminkilicaslanBu arada Meclis üyeliğinden istifa eden Hekimhan’ın CHP’li üyesi Nevzat Kızılaslan’ın yerine yedekten gelen Emin Kılıçaslan da (yandaki fotoğrafta) meclis çalışmalarına katıldı. Kılıçaslan Salı günkü oturumda Çevre ve Sağlık Komisyonu ile Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonuna seçildi.

Büyükşehir Belediye Meclisi, Kasım ayı üçüncü toplantısını 23 Kasım Çarşamba günü gerçekleştirecek.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com- Bülten

belediyemeclisi1

belediyemeclisi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız