SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir Mülkiyetindeki Konak 10 Yıllığına Ensar'a

0
Güncellendi - 2018-07-12 06:20:22
Büyükşehir Mülkiyetindeki Konak 10 Yıllığına Ensar'a
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz ayı çalışmalarına başladı. Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat başkanlığında toplanan meclis, gündemdeki konuları görüşerek karara bağladı.

Gündem maddelerinin görüşülmesinden önce yeni Hükümet Sistemine ilişkin kısa bir değerlendirme yapan Başkan Polat, ülkeye hayırlı olması temennisine bulundu.

Gündem maddeleri içerisinde bulunan; mülkiyeti Büyükşehir Belediyesine ait Lütfiye Sarıtaş Konağı’nın ‘Değerleri olan Değerlidir’ ortak projesi kapsamında Ensar Vakfı Malatya Şube Başkanlığına 10 yıllığına protokol karşılığı kiraya verilmesi kararlaştırıldı.

Akçadağ Kozluca Kültür Merkezi 130 metrekarelik zemin katının 25 yıllığına 112 Acil Sağlık İstasyonu olarak kullanılması amacıyla İl Sağlık Müdürlüğü’ne,Darende ilçesi Günpınar mahallesinde bulunan ilkokul binasının Gönül Köprüsü Ortak Projesi kapsamında Günpınar Yardım Kalkındırma Eğitim ve Kültür Vakfına 5 yıllığına protokol karşılığı kiralanmasına karar verildi.

Kültür A.Ş’nin çeşitli yatırımlar ile araç ve makine alımının yanı sıra çeşitli ihtiyaçlarda kullanılmak üzere 10 milyon TL banka kredisi kullanması yönündeki Mali Hizmetler Dairesinin teklifi de kabul edildi.

Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantısının ikinci oturumunu 16 Temmuz pazartesi günü saat 14.00’de gerçekleştirecek.

Güler HAZAR, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • AYDIN (5 yıl önce)
    ENSAR vakfını destekleyin bakalım !!
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (5 yıl önce)
    Bu vakıftan başka vakıf yok mu bu memlekette. Bir de ne kadar kiraya verildiğini açıklarsanız daha iyi olur.
    0
    0
    Yanıtla