SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir Palandöken'e Mağlup

0
Güncellendi - 2016-11-19 18:28:31
Büyükşehir Palandöken'e Mağlup
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Voleybol Erkekler 1.Liginde mücadele eden Palandöken Belediyespor evinde konuk ettiği Malatya Büyükşehir Belediyespor 3-0 mağlup etti.

Recep Tayyip Erdoğan Kapalı spor salonunda oynanan mücadeleye hızlı başlayan Filenin Kartalları ilk seti 25-19 alarak seride 1-0 öne geçti. 2. Sete fırtına gibi giren Palandökenin Kartalları ikinci set zorlanmada 25-12 kazanarak seride durum 2-0 yaptı. 3. Sette etkili bir oyun sergileyen Palandöken Belediyespor takımı seti 25-13 alarak seride 3-0 yaparak 3 puanın sahibi oldu.

Alınan galibiyetle Palandöken Belediyespor ligdeki üst sıralarda yerini korurken puanını 20 çıkartarak Efeler Ligi için önemli bir galibiyet aldı. Müsabakayı Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda taraftar izledi.

Maç sonu da Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ve Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, oynanan güzel oyun ve alınan net skordan dolayı sporcuları tebrik ettiler.

Erzurum, iha

voleybol

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız