SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir Play-Off'ta

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:40:58
Büyükşehir Play-Off'ta
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Güreş Federasyonu Grekoromen 1. Lig’inde Malatya’yı başarıyla temsil eden Malatya Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Güreş Takımı, hafta sonunda Burdur’da yapılan yarı final maçında başarı göstererek Play-Of’a kaldı.

Güreş Federasyonu’nun 2015 programında yer alan Türkiye 1. Lig Grekoromen Lig müsabakalarında Malatya Büyükşehir Belediyespor Güreş Takımı, Yarı Final’de Burdur’da rakipleriyle karşılaştı. 

Malatya Büyükşehir Belediyespor Güreş Takımı yarı final maçlarında; Çankırı Belediye Yaren sporu yenerken, ev sahibi Burdur Polis Gücüne yenildi. Daha önceki maçlarda rakiplerini yendiği için pozitif puanlarla öne geçen Malatya Büyükşehir Belediyespor Güreş Takımı, Play-Of’a çıkmaya hak kazandı.

Büyükşehir Güreş Takımı, Play-Of müsabakalarını 12-13 Aralık tarihlerinde Çankırı’da yapacak. Play-Of müsabakalarında da aynı rakiplerle karşılaşacak olan Güreş Takımı’nın hedefinde final var.

Burdur’da yapılan çeyrek final müsabakalarının çok çekişmeli ve zorlu geçtiğini belirten Malatya Büyükşehir Belediyespor Güreş Takımı Antrenörü Hasan Özdemir, Burdur Polis Gücü takımına yenilmelerinde hakem hataları ve organize bozukluğunun büyük etkisi olduğunu söyledi. Özdemir, şu anda Play-Of maçlarına hazırlandıklarını belirterek, önce Play-Of müsabakalarını, ardından da final müsabakalarını kazanarak Malatya’yı Süper Lige çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.

Özdemir, Play-Of müsabakalarını kazanmaları halinde, final müsabakalarının 19-20 Aralık tarihleri arasında Sakarya’da yapılacağını belirtti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız