SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir Set Vermeden Kazandı

0
Güncellendi - 2016-11-13 22:54:05
Büyükşehir Set Vermeden Kazandı
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Erkekler Voleybol 1.Lig B Grubu’nun 6.hafta mücadelesinde Malatya Büyükşehir Belediyespor, kendi sahasında 68 Aksaray Belediyespor’u konuk etti. Turuncu yeşilliler, rakibini set vermeden 3-0 yendi.

Türkiye Erkekler Voleybol 1.Lig B Grubu heyecanı 6.hafta müsabakalarıyla devam etti. Atatğrk Spor Salonu’nda 68 Aksaray Belediyespor’u konuk eden Malatya Büyükşehir Belediyespor, rakibini 25-19, 25-17 ve 25-18’liksetlerle 3-0 yendi.

İlk sete hızlı başlayan Malatya Büyükşehir Belediyespor Voleybol takımı, ilk seti 25-19 üstün tamamladı. İkinci sete moralli başlayan sarı siyahlılar, geriye düştüğü karşılaşmada üst üste bulduğu sayılarla, ikinci seti de 25-17 üstün tamamladı. Setlerde durumu 2-0 getiren sarı siyahlılar, üçüncü sete moralli girmeyi başardı. Üçüncü sette de rakibine göre üstün bir oyun ortaya koyan sarı siyahlılar, son seti de 25-18 üstün tamamladı ve maçtan 3-0 galip ayrıldı.

Karşılaşmadan 3-0 galip ayrılan Malatya Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takım Antrenörü Kamil Özbey, “Ligin 5.haftasında deplasmanda Hatay Büyükşehir Belediyespor’a konuk olmuştuk. Oradan talihsiz bir mağlubiyet aldık. Bu bizi çok üzdü. Ligin 6.haftasında ise sahamızda 68 Aksarayspor’u konuk ettik. Ligde çıkış arıyorduk. Rakibimizi 3-0’lık set skorlarıyla mağlup ettik. Mutluyuz. Oyuncularımızı kutluyorum. Umarım bu galibiyet ligdeki çıkış maçımız olur. Önümüzdeki haftalara odaklanacağız” dedi.

Malatya Büyükşehir Belediyespor ile 68 Aksaray Belediyespor’un oynadığı voleybol müsabakasını Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü İrfan Buz da izledi. Mücadeleyi büyük bir dikkatle takip eden Buz, karşılaşma sonrası Malatya Büyükşehir Belediyespor teknik heyet ve sporcularını elde ettikleri galibiyetten dolayı tebrik etti. İrfan Buz’a kardeşi Erkan Buz’da eşlik etti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

voleybol

voleybol1

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız