SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir Sondaj İhalesi Yaptı

0
Güncellendi - 2018-11-09 23:02:36
Büyükşehir Sondaj İhalesi Yaptı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi, kendi yetki sahasında bulunan park, bahçe, kaldırım ve refüjlerdeki yeşil alanların sulanması amacıyla sondaj ‘Yer altında su araması’ ihalesini gerçekleştirdi. Malatya’nın yanı sıra Manisa ve Şanlıurfa’dan birer firma olmak üzere 3 firmanın katıldığı ihalenin sonuçlanmasıyla Battalgazi ve Yeşilyurt’taki 10 ayrı bölgede sondaj çalışması yapılacak.

Yaklaşık maliyeti 450.687 Lira olan ihaleye katılan firmalar ve teklifleri şöyle;

Meteksu (Şanlıurfa) 334.650 Lira

Manisa Jeoteknik: 487.500 Lira

Necip Yılmaz Malatya: 477.500 Lira

İhale sonucu, dosyalarda yapılacak olan incelemelerden sonra taraflara yazılı olarak bildirilecek.

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi- malatyayorum.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Abdurrahman Özdemir (5 yıl önce)
    Bu sondajların yapılması Şehirin suyu çoğalmaktır şehrin %25 park bahçelere harcadığında bu gibi sondaj yapilması gerektiriyordu
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıççı (5 yıl önce)
    334.000 ₺ verende para kazanacak, 487.000 ₺ verende para kazanacak,elbette babasının hayrına yapmayacak, bu kadar Fiat farkı niye, birisi çok derinlerde su arayacakta,diğeri yüzeye yakın yerde mi arayacak acaba ???? Maalesef ülkemizedeki ihaleler hep böyle. İnşallah daha az veren kanaat ederse işi alır sonuçlandırır
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (5 yıl önce)
    Yer altı sularınıda çim sulamak için bitirin bakalım bu işin sonu nereye varacak içmeye su yok
    0
    0
    Yanıtla