SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir Süper Lig İçin Mücadele Ediyor

0
Güncellendi - 2017-02-09 04:01:40
Büyükşehir Süper Lig İçin Mücadele Ediyor
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye 1.Ligi’nin 3.etap karşılaşmaları 3-5 Şubat 2017 tarihleri arasında Antalya 10 bin kişilik Spor Salonunda yapıldı. Türkiye 1.Ligi 3.etabına erkeklerde 16, kadınlarda 15 takım katıldı.

Üç gün süren 3.etap müsabakaların sonunda erkeklerde Divapan Spor, kadınlarda ise Yalova Belediye Spor ilk sırada yer aldılar.

Erkekler Türkiye 1.Ligi’nde 23.hafta sonunda Antalya’da 8’de 8 yapan Divapan 44 puanla liderliğe yükseldi. 3.etap öncesi Antalya’ya lider gelen Bursaspor ise Divapan ve Gaziosmanpaşa Belediye Spor mağlubiyetlerinden sonra 43 puanla ikinci sıraya geriledi. Üçüncülük için Veteran MTD, Malatya Büyükşehir Belediye Spor ve Gaziosmanpaşa Belediye Spor 42 puan ve averajla sıralanıyorlar.

Kadınlar Türkiye 1.Ligi’nde 23.hafta sonunda 43 puan toplayan Yalova Belediye Spor, maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Sezon başında Keçiören Bağlum Spor’un ligden çekilmesiyle Kadınlar Türkiye 1.Ligi 15 takımla devam ediyor. Oynadığı 21 maçtan da galip ayrılan Pendik Belediye Spor ise Antalya’da bir maçı bay kaldığı için 3.etap sonunda 42 puanla ikinci sırada yer aldı. Balıkesir temsilcisi Bu Piliç Spor ise 39 puanla üçüncü sırada yer alıyor.

Türkiye 1.Ligi, 12-14 Mayıs 2017 tarihleri arasında Yalova’da yapılacak olan 4. ve son etap karşılaşmaları ile son bulacak. Türkiye 1.Ligi’nde erkeklerde ve kadınlarda ilk üç sırayı elde edecek takımlar Türkiye Süper Ligi’ne yükselme hakkı kazanacak.

ERKEKLER ÜÇÜNCÜ SIRADA

Malatya Büyükşehir Belediyespor Erkek Masa Tenisi Takımı, Antalya’da gerçekleştirilen üçüncü etap karşılaşmaları sonucunda üçüncü sırada yer aldı.

Düzce Divapan Spor, üçüncü etap sonucunda 44 puanla liderlik kolrtuğunda bulunuyor. Bursaspor, 43 puanla ikinci sırada yer alırken, İstanbul Veteran MTD, Malatya Büyükşehir Belediyespor ve İstanbul Gaziosmanpaşa Belediye GSK 42’şer puanla üçüncülüğü paylaşıyor.

KADINLAR SEKİZİNCİ SIRADA YER ALIYOR

Malatya Büyükşehir Belediyespor Kadın Masa Tenisi Takım ise Antalya’da gerçekleştirilen üçüncü etap karşılaşmaları sonucunda, etabı sekizinci sırada tamamladı.

Etap sonunda Yalova Belediye Gençlik Spor, 43 puanla birinci sırada, İstanbul Pendikspor ise 42 puanla ikinci sırada yer aldı.

Malatya Büyükşehir Belediyespor ise 31 puanla sekizinci sırada bulunuyor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız