SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir Süper Ligde

0
Güncellendi - 2018-05-06 19:23:10
Büyükşehir Süper Ligde
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyespor Erkek Masa Tenisi Takımı, Antalya’da gerçekleştirilen son etap müsabakaları sonunda Masa Tenisi 1.Ligi’nden Masa Tenisi Süper Ligi’ne yükseldi.

Türkiye 1.Ligi 5.ve son ayağı olan Final etabı Antalya´da Muratpaşa Belediyesi Süleyman Evcilmen Spor Salonunda tamamlandı.

Bayanlar 1.Ligi´nde 1955 Batman Spor Şampiyonluğu elde ederken, Trabzonspor ikinci, HDI Sigorta Arma Spor üçüncü ve Çukurova Üniversitesi (B) dördüncü sırayı aldı.

Erkekler 1.Ligi´nde Altınordu Şampiyonluğa ulaşan takım oldu. B.Ş. Belediyesi ASAT Spor ikinci, Malatya Büyükşehir Belediyespor üçüncü ve Antalyaspor ise dördüncü sırayı elde etti.

Türkiye 1.Lig´de ilk üç sırayı alan, bayanlarda 1955 Batman Spor, Trabzonspor ve HDI Sigorta Arma Spor, erkeklerde ise Altınordu, Büyükşehir Belediyesi ASAT Spor ve Malatya Büyükşehir Belediyespor takımları gelecek sezon Süper Lig´de mücadele etme hakkı kazandılar.

Malatya Büyükşehir Belediyespor Erkek Masa Tenisi Takımı, beş etaplı birinci ligde oynadığı 23 müsabakada 18 galibiyet, 5 mağlubiyet alarak 41 puan topladı.

Malatya Büyükşehir Belediyespor’da Ampute takımından sonra Malatya Büyükşehir Belediyespor Erkek Masa Tenisi Takımı’nın da Süper Lige yükselmesi büyük bir sevinçle karşılandı.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız