SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir Tamamlayacak

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:41:45
Büyükşehir Tamamlayacak
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Nurettin Soykan Antrenman Sahalarının yapımından sonra şimdi de 5 yıldır bitirilemeyen Orduzu’da ki spor tesisinin tamamlanması için harekete geçti. 

Yapımına 2009 yılında başlanan, resmi adı ‘Malatya Orduzu Spor Tesisleri olan Malatyaspor tesisleri, Malatyaspor tarafından projelendirilmiş ve dönemin Malatya İl Özel İdaresi ile Spor Toto Teşkilatı tarafından finansesiyle yapımına başlanılmıştı. 300 günde bitirileceği açıklanan tesis, yüklenici firmaya gerekli ödemeler yapılmadığı için iş ağır ilerlemişti. Spor Toto Teşkilatı kendi üzerine düşen miktarı karşılamış, Malatya İl Özel İdaresi yeterli kaynağı aktaramamıştı. Yaklaşık 2,5 milyona mal olan tesis tam 5 yıldır faaliyete gireceği günü bekliyordu. Kaba inşaatı tamamen biten dış giydirmesi ve kapı pencereleri takılan ıslak zeminleri tamamlanan tesisin eksik kalan bölümleri Büyükşehir Belediyesi tamamlayacak. Malatya Büyükşehir Belediyesi ile inşaatı yapan Bagen firması arasında hazırlanan protokol ile 1 hafta içinde tesis tamamen Büyükşehir Belediyesi’ne devredilecek. Büyükşehir Belediyesi, tesisin ısıtma ve soğutma problemlerinin yanı sıra iç dekorasyon, mobilya, mefruşat ve diğer eksikleri tamamlayarak Malatya futbolunun kullanımına sunacak. 

Hemen yanı başına yapılan iki adet çim saha ile birlikte futbol ve spor aktiviteleri için tam bir kompleks olan Malatya Orduzu Spor Tesisi’nin bir çok branşın antrenman, barınma ve dinlenme sorununa da çözüm olacağı öngörülüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız