SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir Turnuvası Devam

0
Güncellendi - 2016-03-15 21:42:38
Büyükşehir Turnuvası Devam
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvası’nın ikinci haftasında da çekişmeli ve zevkli karşılaşmalar oynanıyor.

Büyükşehir Belediyesi, MASKİ Daire Başkanlıkları ile Belediye şirketlerinden oluşan toplam 27 takımın 4 grupta mücadele ettiği Turnuva’da, gruplardan çıkmak için takımlar kıyasıya mücadele ediyor.

Pınarbaşı Halı Saha’da oynanan maçlara takım taraftarları da yoğun ilgi gösteriyor. TFF Malatya İl Hakem Kurulu hakemlerinin yönettiği karşılaşmalarda centilmenlik ön planda tutulurken, takımlar tarafından oynanan futbol ise izleyenlere büyük zevk veriyor.

4 gruptan oluşan turnuvada takımlar 3. maçlarını geride bıraktı. Son oynanan maçlarda Basın Yayın Daire Başkanlığı ile MASKİ Bilgi işlem 4-4 berabere kalırken, Fen İşleri Daire Başkanlığı ile Bilgi İşlem Daire Başkanlığı 3-3, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, Kültür A.Ş.’yi 6-4, MASKİ Strateji MASKİ Atıksu’yu 9-3, İnsan Kaynakları MASKİ Abone’yi 6-4, Çevre ve Koruma Daire Başkanlığı ise Yol Altyapı İlçe’yi 5-3 yendi.

LİDERLER ARAYI AÇIYOR

Oynanan 3. Maçlarda gruptan çıkacak olan ilk iki takım arasında yer almak için kıyasıya mücadele veriliyor. A grubunda İmar İşleri Dairesi Başkanlığı 9 puanla liderliğini sürdürürken Maski Kanalizasyon 6 puanla ikinci, B Grubunda Özel Kalem Müdürlüğü 7 puanla lider, Zabıta Dairesi Başkanlığı 5 puanla ikinci, C grubunda Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı 9 puanla lider, Kültür A.Ş. 4 puanla ikinci, D grubunda ise Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı 9 puanla lider, İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığı 9 puanda averajla ikinci sırada yer alıyor.

Yeni Malatya Gazetesi

Panor01

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız