SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir ve Jandarmada FETÖ Operasyonu

0
Güncellendi - 2016-07-24 03:35:44
Büyükşehir ve Jandarmada FETÖ Operasyonu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valiliği'nden yapılan açıklamada, FETÖ'ye yönelik çalışmada Büyükşehir Belediyesi'nde 8 personel hakkında çeşitli işlem yapıldığı, yine Jandarma'da bir binbaşının görevden uzaklaştırıldığı belirtildi.

Valiliğin açıklaması şöyle:

"FETÖ/PDY Terör Örgütü Mensuplarına yönelik olarak İlimizde yürütülen operasyonlar ve çalışmalar

15 Temmuz 2016 tarihinde Devletimizin ve Milletimizin varlığını, birliğini, halkımızın can ve mal güvenliğini, Demokrasiyi hedef alan FETÖ/PDY Terör Örgütüne yönelik olarak ülkemizde yapılan mücadele kapsamında; 23.07.2016 günü yürürlüğe giren 667 sayılı Kanun Hükmünde Kararname hükümleri çerçevesinde söz konusu Terör Örgütü ile bağlantılı 28 Dernek, 10 Okul, 4 Özel Yurt ve 3 Eğitim Vakfı ve 1 Sendika olmak üzere toplamda 46 kurum Valiliğimiz tarafından kapatılmıştır.

Malatya Büyükşehir Belediyesince; bugüne kadar 4 Personel açığa alınmış, 2 Personel görevden alınmış, 2 Personelin ise kurumla ilişiği kesilmiştir.

İl Jandarma Komutanlığınca; 2803 sayılı Jandarma Teşkilat Görev ve Yetkileri Kanunu kapsamında (1) Jandarma Binbaşı görevden uzaklaştırılmıştır.

Kamuoyunun bilgisine sunulur."

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız