SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir Voleybol Evinde Mağlup

0
Güncellendi - 2016-03-06 17:57:59
Büyükşehir Voleybol Evinde Mağlup
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Erkekler Voleybol 2. Lig B Grubu'nda mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediyespor, evinde Gümüşhane Torul Gençlik takımına 3-0 yenildi.

Atatürk Spor Salonu'nda oynanan müsabakanın ilk seti çekişmeli geçti. İlk teknik mola sonrası oyuna üstünlüğünü koyan Gümüşhane Torul Gençlik, ikinci teknik molada üstülüğünü korudu ve seti 25-19 kazandı.

Müsabakanın ikinci setinde de Gümüşhane ekibinin üstünlüğü vardı. Çekişmeli ve heyecanlı geçen ikinci seti, Gümüşhane Torul Gençlik 25-20 üstün tamamladı ve müsabakada durumu 2-0'a getirdi.

Son sette de üstün olan taraf Gümüşhane Torul Gençlik idi. Malatya Büyükşehir Belediyespor, üçüncü sette oyundan erken düşünce, Gümüşhane ekibi seti 25-16 üstün tamamladı ve müsabakayı 3-0 kazandı.

Haftanın en çekişmeli müsabakası ise alt sıralarda mücadele eden Van Ersiş Şeker Spor ile Genç Kafkars arasında oynandı. Genç Kafkars, 2-2'ye gelen müsabaka sonrası beşinci periyotta rakibini 15-10 yenerek, müsabakadan 3-2 üstün ayrıldı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız