SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir Voleybol'a 2 Transfer

0
Güncellendi - 2016-07-30 00:18:46
Büyükşehir Voleybol'a 2 Transfer
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımı, yeni sezon çalışmalarına başladı. 2. Lig’de mücadele eden turuncu yeşilliler, kadrolarını iki oyuncuyla daha güçlendirdi.

Voleybolda iyi bir ivme yakalayan Malatya Büyükşehir Belediyespor, bu sezon hem 2 hem de 3. Lig’de mücadele edecek. 2. Lig ekibi, yeni sezona güçlü bir kadroyla girmek için kolları sıvadı. Altyapıdan yetişen oyuncuların yanı sıra birkaç oyuncuyla da kadrosunu güçlendirmek isteyen turuncu yeşilliler, Kayseri Melikgazi Spor’dan 1.98 metre boyundaki Mehrali Duman ile 2.00 metre boyundaki Yusuf Avşar’ı kadrosuna kattı.

“FETÖ TERÖR ÖRGÜTÜ, YANDAŞLARI VE ÜST AKILLARINI KINIYORUM”

Malatya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Orhan Barman, 15 Temmuz’da yaşanan darbe girişimini kınadı.

FETÖ terör örgütü, yandaşları ve üst akıllarını lanetlediğini ifade eden Barman, “15 Temmuz’daki darbe girişimini önleyen halkımıza şükranlarımı sunuyorum. Emniyet teşkilatına, güvenlik güçlerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Bu darbe girişimi sadece Türkiye’ye değil İslam alemine yapılmış bir oyundu. Allah’a ne kadar hamd etsek, şükretsek azdır. Ümmeti Muhammed’in umudu olmuş bu ülkeyi Suriye’ye çevirmek isteyenler emellerine ulaşamamışlardır” dedi.

“KADROMUZA YENİ OYUNCULAR KATIYORUZ”

Barman, Malatya Büyükşehir Belediyespor Voleybol takımının yeni sezon hazırlıklarına başladığını kaydederek, Kayseri Melikgazi Spor’dan 1.98 metre boyundaki Mehrali Duman ile 2.00 metre boyundaki Yusuf Avşar’ı kadrolarına kattıklarını kaydetti.

Transfer komitesi ve voleybol antrenörlerinin transfer çalışmalarını sürdürdüklerini dile getiren Barman, “İki kardeşimizle prensipte anlaştık. İnşallah önümüzdeki dönemlerde transferlerimiz devam edecek. Transferlerin müjdesini vermek istiyorum. Geçen sezon başında bazı sıkıntılar yaşamıştık, bu sezon o sıkıntıları yaşamamak için birkaç transfer daha yapacağız” diye konuştu.

“BASAMAKLARI ADIM ADIM ÇIKMAK İSTİYORUZ”

Mütevazi bütçelerle hareket eden bir kulüp olduklarını kaydeden Barman, ilk günden beri bu politikayla yollarına devam ettiklerini ve şuana kadar hem yönetim hem de sportif açıdan başarılı olduklarını ifade etti.

Orhan Barman, ayaklarını yorganlarına göre uzattıklarını ifade ederek, şunları söyledi: “Basamakları adım adım çıkmak istiyoruz. Fazla paralar harcayarak değil de, kendi altyapımızla, öz kaynaklarımızla bu çalışmaları yürütüyoruz. 2. Lig’de yer alan voleybol takımımızın yanı sıra genç takımımızda 3. Lige yükseldi. Onları da kutluyorum. Bu sene bir takımımız 2. diğer takımımız ise 3. Lig’de mücadele edecek.”

“GENÇLERİ SPORA YÖNLENDİRMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Barman, en büyük amaçların gençlerin spor yapmalarını sağlayabilmek olduğunu söyledi.

Gençlerin sokaktan kurtulmaları ve kötü alışkanlıklardan uzak durmaları adına çalışmalar yaptıklarını dile getiren Orhan Barman, “Gençleri spora yönlendirmek için çalışmalarımız var. Bunun yanı sıra kulübümüzün ismini Türkiye’de hatta dünyada duyurmak için önemli çalışmalar yürütüyoruz. Atletizmde sporcumuz Salih Korkmaz, dünya üçüncüsü oldu. Kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Çalışmalarımız bu şekilde devam ediyor” diye konuştu.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız