SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir Voleybolda Kaybetti

0
Güncellendi - 2016-11-27 17:11:02
Büyükşehir Voleybolda Kaybetti
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Erkekler Voleybol 1. Lig B Grubu’nda Malatya Büyükşehir Belediyespor, Gümüşhane Torul Gençlik Spor’a 3-0 yenildi.

Atatürk Spor Salonu’nda oynanan müsabakayı Hüseyin Okumuş- Eyüp Şahin hakem ikilisi yönetti.

Gümüşhane Torul Gençlik Spor müsabakayı 25-13, 25-15 ve 25-15’lik setlerle 3-0 kazandı.

Müsabakaya iyi başlayan Torul Gençlik, ilk seti 25-13 üstün tamamladı ve setlerde 1-0 öne geçti. İkinci sette de Gümüşhane ekibinin üstünlüğü vardı. İlk sette olduğu gibi ikinci sette de üst üste sayılar bulan Torul Gençlik, seti 25-15 önde tamamladı ve durumu 2-0’a getirdi. Müsabakanın üçüncü setine Malatya Büyükşehir Belediyespor iyi başladı ancak Torul Gençlik, ilk teknik molaya üstün girmeyi başardı. Üçüncü setin geriye kalan bölümünde de üstünlüğü elden bırakmayan Gümüşhane ekibi, seti 25-15 üstün tamamladı ve müsabakayı 3-0 kazandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

voleybolbuyuksehir1

voleybolbuyuksehir2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız