SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir Voleybolda Niksar'a Yenildi

0
Güncellendi - 2016-10-24 21:20:46
Büyükşehir Voleybolda Niksar'a Yenildi
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Erkekler Voleybol Birinci Lig B Grubu’nda mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda Tokat ekibi Niksar Belediyespor’a 3-2 yenildi.

Tokat Niksar Spor Salonu’nda oynanan müsabakanın ilk seti büyük bir çekişmeye sahne oldu. Karşılıklı sayıların alındığı birinci seti Niksar Belediyespor 25-22 kazandı ve setlerde 1-0 öne geçti. İkinci sette Niksar Belediyespor’un bariz üstünlüğü vardı. Teknik molalara üstün giren Tokat temsilcisi seti 25-16 kazandı ve durumu 2-0’a taşıdı.

Üçüncü sette toparlanan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, üst üste sayılar üretti ancak set bir hayli çekişmeli geçti. Rakibi karşısında daha iyi bir görüntü ortaya koyan turuncu yeşilliler, seti 26-24 kazandı ve skoru 2-1’e getirdi. Dördüncü sette de iki takım kazanmak için kıyasıya bir mücadele ortaya koydu. Başa baş giden seti 25-23 kazanan Malatya Büyükşehir Belediyespor, skoru 2-2 yaptı ve maç beşinci sete gitti. Beşinci sette maça üstünlüğünü koyan Niksar Belediyespor, seti 15-7 üstün tamamladı ve maçı 3-2 kazandı.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Kamil (7 yıl önce)
    Farkli bir sonuc surpriz olurdu zaten bu kafayla olmaz transferler boss
    0
    0
    Yanıtla