SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir Yenildi Ama Ligde Kaldı

0
Güncellendi - 2016-03-14 16:08:22
Büyükşehir Yenildi Ama Ligde Kaldı
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Erkekler Voleybol 2. Lig B Grubu'nda mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımı, ligin son haftasında deplasmanda Kars ekibi Genç Kafkars'a 3-2 mağlup oldu.

Büyükşehir, ligin son haftasında deplasmanda Kafkas Spor Salonu'nda Genç Kafkars ile karşı karşıya geldi.

Malatya Büyükşehir Belediyespor, büyük çekişmeye sahne olan ilk seti 25-22 kazandı ve setlerde 1-0 öne geçti. Müsabakanın ikinci seti de ilk sette olduğu gibi büyük bir çekişmeye ve heyecana sahne oldu. Karşılıklı sayıların üretildiği ikinci seti 27-25 üstün tamamlayan turuncu yeşilliler, müsabakada 2-0 öne geçti.

Çekişmenin sürdüğü üçüncü sette gülen taraf Genç Kafkars oldu. Karşılıklı sayıların üretildiği üçüncü seti 25-23 kazanan Genç Kafkars, durumu 2-1'e getirdi ve umutlandı. Dördüncü sette daha üstün taraf olan Kars ekibi, oyuna üstünlüğünü koydu ve seti 25-20 kazanarak, durumu 2-2'ye getirdi.

2-0 geriye düşmesine karşın durumu 2-2'ye getirip, müsabakayı final setine taşımayı başaran Genç Kafkars, geriden gelip eşitliği sağlamanın verdiği moralle, final setini 15-12 üstün tamamladı ve müsabakayı 3-2 kazandı.

SIKINTILARA RAĞMEN LİGE TUTUNMAYI BAŞARDILAR

Malatya Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımı, bir dizi sıkıntılarla başladığı ve ilk maça çıkamadığı 2015-2016 sezonunu 11. sırada tamamladı.

Yaşadığı sıkıntılı sürece rağmen ikinci haftadan itibaren lige tutunmayı başaran turuncu yeşilliler, 24 müsabakada 5 galibiyet, 19 mağlubiyet aldı.

Ligde 15 puan toplayan Malatya Büyükşehir Belediyespor, 2. Lig'de kalmayı başardı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız