SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğanşehir'de Zabıta Denetimi

0
Güncellendi - 2016-12-12 23:09:32
Doğanşehir'de Zabıta Denetimi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, Doğanşehir ilçe merkezinde denetimlerde bulundu.

Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı’na bağlı Zabıta Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Doğanşehir ilçesinde; fırın, unlu mamul ve gıda satışı yapan işyerlerinde denetim yapıldı.

Sözkonusu işletmelerde; işyeri açma ve çalışma ruhsatları, ekmek ve unlu mamullerin gramajları ile gıda maddelerinin son kullanma tarihi ile fiyat etiketleri kontrol edildi.

Yapılan kontroller sonucunda kurallara uymadığı tespit edilen 46 işyerine eksikliklerin giderilmesi için süre verilirken, verilen sürenin sonunda eksikliklerin giderilmemesi halinde bu işyerlerine yasal işlemlerin yapılacağı kaydedildi.

Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekiplerinin merkezin yanı sıra ilçelerde de bu tür denetimleri sık sık yaptığı belirtilerek, esnaf ve işletmelerin kurallara uyması yönünde uyarıldı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Halil (7 yıl önce)
    Allahım bu Büyükşehir Belediye Zabıtasına Akıl Fikir versin. Sokaklarda kaldırımlarda elarabasında yerlerde hertürlü gıda maddesi açık bir şekilde hijyen kurallarına uygun olmadan fatura fişi olmadan satılıyor Zabıtacı beyeler gitmiş marketteki bakkaldaki ambalajlı ürünleri denetliyorlar Beyler siz gerçekten iyimisiniz PES yani bukadarda pişkinlik olmaz.
    0
    0
    Yanıtla