SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir'de Bir Yılda 3 Bin 357 Nikah

0
Güncellendi - 2018-01-12 03:12:07
Büyükşehir'de Bir Yılda 3 Bin 357 Nikah
A- A+ PAYLAŞ

2017 yılı içerisinde Malatya’da toplam 3 bin 357 çift dünya evine girerken, Malatya Büyükşehir Belediyesi evlenen bu çiftleri nezih  bir ortamda evlendiriyor.

Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesine bağlı Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü tarafından 2017 yılı içerisinde evlenmek isteyen toplam 3 bin 357 çifte nikâh kıyma hizmeti verildi.

Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, 1 yıl içerisinde evlenmek için Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne 3 bin 433 çift müracaatta bulundu. Müracaatta bulunan 3 bin 433 çiftten 3 bin 357’sinin nikâhları Malatya’da kıyılırken, 28 çift ise nikâhını başka yerde kıydırmak üzere izin belgesi aldı.

Büyükşehir Belediyesi Nikâh Dairesi tarafından kıyılan 3357 nikâhın 105’i düğün salonlarında kıyılırken, 3252’si ise Nikâh Sarayı’nda kıyıldı.

Yeni Nikâh Sarayı’nda kıyılan 3252 nikâhtan 102’si hafta sonu törenli, 235’i hafta sonu törensiz, 32’si hafta içi törenli, 2 bin 865’i hafta içi törensiz yapılırken, maddi durumu iyi olmayan 14 çift ile I. derecede şehit ve gazi yakını 4 çift ücretsiz olarak evlendirildi. 28 çiftin ise izin belgeleri hazırlanarak, başka yerde evlenmeleri için kendilerine teslim edildi.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Ahmet (6 yıl önce)
    Var benim rahmetli babam köy muhtarıydı bedava nikah kıyıyodu ajanda gibi büyük bi defteri vardı şimdi varım bilmyrum ama
    0
    0
    Yanıtla
  • MURAT (6 yıl önce)
    Bir de Malatya Adliyesindeki Aile Mahkemelerinde boşananların sayılarını da verseydiniz ya...VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert Korkmaz (6 yıl önce)
    Ücretsiz nikah hiç-bir ülkede yok ki. Saçmalamayin şehrimize güzel bir hizmet getirildi. Ahir gibi yerlerden kurtulduk şükür.
    0
    0
    Yanıtla
  • Adn (6 yıl önce)
    Sanki bedava yapmış boş konuşmayın boş reklam yapmayın
    0
    0
    Yanıtla