SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir'de Eğitim Çalıştayı

0
Güncellendi - 2018-01-24 19:53:18
Büyükşehir'de Eğitim Çalıştayı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi bünyesindeki eğitim merkezlerinde görev yapan 39 öğretmene yönelik “Eğitim Çalıştayı” başlatıldı.

Kernek Külliyesi’nde düzenlenen Eğitim Çalıştayı’nın açılış konuşmasını Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu yaptı.

Çalıştayın hayırlı olmasını dileyerek sözlerine başlayan Mumcu, yaptıkları çalışmalardan dolayı tüm öğretmenlere teşekkür etti. Genel Sekreter Yardımcısı Mumcu, “Büyükşehir Belediyemizin Malatya genelinde faaliyet gösteren ve 5’i semt konaklarımızda olmak üzere toplam 10 eğitim merkezi bulunuyor. Merkezlerimizde 1906 ortaokul öğrencisine etüt ve rehberlik; 116 lise mezununa üniversite hazırlık kursu hizmeti veriliyor. 192 minik öğrenci de Nezaket Okullarımıza devam ediyor. Bir yandan pozitif bilimler, bir yandan da rehberlik ve öğrencilere önderlik etme anlamında Değerler Eğitimimizle birlikte iki noktada çalışmaları özetleyebiliriz. İkisini de birbirinden değerli buluyoruz” dedi.

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı İhsan Gençay’ın da hazır bulunduğu açılış programının ardından çalıştay sunumlarına geçildi. Çalıştay, 26 Ocak Cuma gününe kadar devam edecek.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız