SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir'de Hedef 1. Lig

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:20:06
Büyükşehir'de Hedef 1. Lig
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyespor güreş takımı, 15 Kasım'da İstanbul'da yapılacak olan Süper Lige yükselme müsabakalarında ter dökecek.

Türkiye 1. Güreş Ligi Greko-Romen güreş müsabakaları A-Grubu Battalgazi Spor Salonu'nda oynanan müsabakalarla tamamlandı. Malatya’daki müsabakaların bir hayli çekişmeli geçtiğini belirten Güreş İl Temsilcisi Hasan Aslan, İstanbul’da yapılacak olan ikinci müsabakalarda da aynı performansı gösterdiği takdirde Süper Lige çıkma mücadelesi vereceklerini söyledi.

Türkiye 1. Güreş Ligi Greko-Romen A-Grubu güreş müsabakaları 1 ayağı tamamlandı. Battalgazi Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen müsabakalarda Malatya’yı Büyükşehir Belediyespor temsil etti. Malatya Büyükşehir Belediyespor’unda yer aldığı A Grubunda 1 ve 2’nci olan ekipler, Süper Lige çıkmak için mücadele ediyor. İlk maçlar sonunda grupta ikinci sıraya yerleşen Malatya Büyükşehir Belediyespor, 15 Kasım’da İstanbul’da ikinci maçlarına çıkacak. Temsilcimiz Büyükşehir Belediyespor ikinci maçlarında da aynı performansı gösterdiği takdirde, Süper Lige çıkma mücadele verecek. Malatya Büyükşehir Belediyespor, İstanbul Haydarpaşa Spor, Yozgat Belediye Spor, Konya 1074 Meram Spor’un mücadele ettiği A Grubunda, ikinci maçlar sonunda 3 ve 4’ncü olan ekipler ise 1.Ligden düşmemek için mücadele edecek.

İlk müsabakalarda alınan sonuçlar:

Malatya’da yapılan ilk müsabakalarda sadece Yozgat temsilcisine 5-4’lük skorla boyun eğen temsilcimiz Malatya Büyükşehir Belediyespor’un, A Grubunda ilk maçlar sonunda şu sonuçlar alındı. 

Battalgazi Spor Salonu'nda gerçekleştirilen A-Grubu Müsabaka Sonuçları:

1.Maç / Yozgat: 5 İstanbul Haydarpaşa: 4

2.Maç / Malatya Belediyespor: 9 Konya: 0

3.Maç / Yozgat: 5 Malatya Belediyespor: 4

4.Maç / İstanbul Haydarpaşa: 8 Konya: 1

5.Maç / Yozgat: 9 Konya: 0

6.Maç / İstanbul Haydarpaşa: 3 Malatya Belediyespor: 6

Malatya Güreş İl Temsilcisi Hasan Aslan; “Malatya’da yapılan Greko-Romen güreş müsabakaları tamamlandı. A Grubunda 1 ve 2 olan ekipler Süper Lige Yükselme mücadelesi verecek. 3 ve 4 olan ekipler ise 1.Ligden düşmeme mücadelesi verecek. Ev sahipliği yaptığımız müsabakalara Yozgat ekibi ile birlikte damga vurduk. 3 maçımızda 2 kazandık. Ligin güçlü ekiplerinden Yozgat’a sadece mağlup olduk. Yozgat ekibi de bir farklı kazandı. Önümüzde 15 Kasım’da İstanbul’da yapılacak olan ikinci maçlar var. Sporcularımız ‘Bekle Bizi İstanbul’ diyor. Malatya’daki mücadelelerde takım halinde ikinci olmuştuk. İstanbul’da da ilk ikiye girersek, büyük bir başarıya imza atarak, Süper Lige yükselme mücadele vereceğiz. Sporcularımızın yakaladığı başarılardan dolayı kendilerini kutluyorum” dedi.

Antrenör Hasan Özdemir nezaretinde çalışan Malatya Büyükşehir Belediyespor takımı ise 55-Kg: Hüseyin Binetaş, 60-Kg: Oğuzhan Elmas, 66-Kg: Ali Baştan, 71-Kg: Adem, Atmaca, 85-Kg: Fikret Dağdeviren, 97-Kg: Ramazan Sar, Ağır Sıklet A.Kadir Çebi’den oluşuyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız