SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir'de Hedef Üst Tur

0
Güncellendi - 2016-04-04 15:29:16
Büyükşehir'de Hedef Üst Tur
A- A+ PAYLAŞ

Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi (EBBL) Play-Off E Grubu'nda mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediyespor, haftayı 4. sırada tamamladı. Turuncu yeşilliler, ilk 3'te yer alıp, bir üst tura yükselmeyi hedefliyor.

Malatya Büyükşehir Belediyespor, ligin 8. haftasında Atatürk Spor Salonu'nda Fethiye Gençlik ile karşılaştı. Büyük bir çekişmeye sahne olan müsabakayı 72-63 kazanan turuncu yeşilliler, bir üst tur için önemli bir avantajı eline geçirdi.

Haftayı 11 puanla dördüncü sırada tamamlayan Malatya Büyükşehir Belediyespor, ligin 9. haftasında Antalya'nın Yıldızları'nın ligden çekilmesinden dolayı müsabaka oynamayacak. Turuncu yeşilliler, 10. haftada 17 Nisan Pazar günü deplasmanda Safranbolu Belediye ile karşılaşacak.

Malatya Büyükşehir Belediyespor, 8 hafta sonunda 3 galibiyet, 5'de mağlubiyet aldı.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız