SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehirde Görevden Almalar Başladı

0
Güncellendi - 2016-07-20 22:04:22
Büyükşehirde Görevden Almalar Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Askeri darbe girişimi sonrasında, Malatya Büyükşehir Belediyesi'nde de görevden almalar başladı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi ilgililerinden alınan bilgiye göre, bir dönem önce belediye başkan yardımcılığı görevinde bulunan ve halen aynı kadroda olup da proje biriminde görevli Ahmet Ceyhan ile Sosyal Yardımlar eski Müdürü olarak görev yapan ve mühendis kadrosunda bulunan Muhuttin Turan görevden alındı.

FETÖ'ye yakın başka personel olup olmadığı konusunda araştırmaların da sürdüğü, bu araştırmanın Büyükşehir Belediyesi'nin yanı sıra MASKİ başta olmak üzere, belediye bağlısı kurum ve şirketlerde de yapıldığı öğrenildi.

malatyahaber

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Zerrin (7 yıl önce)
    Bu haberi neden arama çubuğunun arkasına ötelediğinizi merak ediyorum doğrusu. Soruşturmaların devam ettiği bilgilendirmesini yaptığınız bir haberde kamuoyunun da çok iyi bildiği en büyük kemik yapıların olduğu Büyükşehir belediyesi ve uzantılarının olduğu ilçe belediyeleri bu anlamda göz önünde tutulmalı. Üniversite gibi vatandaşın muhatap olduğu belediye , yargı ve diğer kamu kurumlarındaki çete üçgenlerinin incelemeleri , gelinen aşama tüm çıplaklığıyla ana sayfanızda görünmeli ....
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyasporlufk (7 yıl önce)
    lütfen bu haberi geri plana atmayın herkes görsün malatya büyükşehir belediyesi dolu fetocu bunu hepimiz biliyoruz bakalım ahmet cakır napıcak bu duruma beklıyoruz cıkarılmaları
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmeti. (7 yıl önce)
    Bu güne kadar isteyerek görev aksaklık ları yapan múdür amir işçi memur varsa dikkat edin,halkí belediye ve iktidar görev yapmıyor empozesi vererek aksatarak çalışan lara!!!!masada boş oturup maaşı alanlara haklarımız haram olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tosun (7 yıl önce)
    Mümkünse çalışanların torpillilerini de işten atın onlarin akrabasının %50 si belediye de calisiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • öneri (7 yıl önce)
    NATO kovaladı belediye yeni mi fark etmiş. adam 40 yıldır kemiriyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ekip 44 (7 yıl önce)
    Belediyenin en önemli fetocuları onlar.ama daha varlar.temizlik.temizlik.en küçüğü ne kadar temizlik.Yepyeni pırıl pırıl bir Türkiye doğuyor.
    0
    0
    Yanıtla