SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Büyükşehir'de Kaç Bankamatik Memuru Var?"

0
Güncellendi - 2019-07-11 03:25:36
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz parti binasında düzenlediği basın toplantısında Büyükşehir Belediyesini eleştirerek bazı taleplerde bulundu.

Kiraz, açıklamasında ilk olarak borç eleştirisi yaparak belediyenin borcunun detaylarını merak ettiklerini söyledi. Kiraz, belediye de işe gitmeden para alana çalışanların olup merak ettiklerini kaydederek, kamuoyunun bu konuda aydınlatılması gerektiğini ifade etti. Kiraz, "Biz iyi ve doğru olan şeyin yanında olduğumuz ifade ettik. Ama eksik ve yanlış yapılan her şeyin de karşısında olacağız. Eksik yapılan hizmetleri her zaman gündeme getireceğiz bundan hiç kimse bizi alıkoyamayacak. Bu noktada Büyükşehir Belediye Başkanı koltuğa oturur oturmaz bir borç açıklaması yaptı. Biz borç detaylarının rakamlarını merak ediyoruz çünkü sonrasında daha önce belediye başkanlığı yapmış olan herkes çıktı bu borcu farklı rakamlarla verdi. Şuanda kafa karışıklığı var. Biz biliyoruz ki resmi borç belediyenin verdiği borç ama bunun kamuoyuyla paylaşılması gerekiyor. Belediyede yıllarca har vurup harman savurmuşlar. Babalarının çiftliği gibi kullanmışlar. Buradan bir soru daha soruyoruz. Malatya Büyükşehir Belediyesinde bankamatik memurunun sayısı kaç. İşe gitmeden ay sonunda bankamatikten aylığı alan kaç personel var. Bunun açıklanması istiyoruz. Bunu açıklasınlar” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • Vatandaş44 (4 yıl önce)
    Görevini yapan muhalefeti kim olursa olsun alkışlıyorum...helal olsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı44 (4 yıl önce)
    Muhalefet büyükşehirde çalışmadan maaş alan bankamtik memurlarının olup olnadığını soruyor.Muhalefet görevini yapıyor.Hepimizin parası partizanca,yandaşa,eşe dosta ödenmesin.Çalışmadan kimse vatandaşın vergisinden boş yere maaş almasın.CHP'li bir belediyede ise bu soruyu muhalefet araştırsın ve sorsun.Vergilerimizi yardım kisvesi altında yandaş vakıf ve kişilere aktarılmasın.Malatya'da muhalefet bunu sorguluyor.Başka şehirdede yine muhalefet sorgulasın.Muhalefet görevini yapanları alkışlıyorum...
    0
    0
    Yanıtla
  • bek (4 yıl önce)
    belediyenin kaç personeli şirketlerin kaç personeli var açıklansın belli olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş (4 yıl önce)
    TÜM DAİRE AMİRLERİ KİMİN BUGÜN NE İŞ YAPTIĞINI RAPOR HALİNDE ALSIN BAKALIM KİMİN ÇALIŞIP ÇALIŞMADIĞI ACIKÇA BELLİ OLUR
    0
    0
    Yanıtla
  • Akın (4 yıl önce)
    çamur siyasetini bırakın.Yanınızdaki Hekimhan Belediye Başkanına aynı soruyu sorun.İzmir,Kadıköy,Çankaya ,Bakırköy ,Beşiktaş v.s. Belediyelerine de bu soruyu sorun. CHP'nin yıllardır yönettiği bu belediyelerdeki çalışanlar acaba insan üstü bir gayret mi sarfediyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ülkü KOÇAK (4 yıl önce)
    CHP il başkanlığı sadece aşure, lokma, şenlik faaliyetlerine katılmak dışında ne yapıyor. Bir çeşmeden su akmıyor. Haber konusu yapıldı. Su aktı. Bravooo. Başka , yokk. Bi zahmet o koltuktan kalk. Halkın arasına karış. Hazır metin okumaktan vazgeç. Oy alamadığın ilçeleri, köyleri, mahalleleri dolaş. Öyle kasım kasım kasılarak bir vekil çıkarırsak başarılı oluruz. Şu Veli İstanbul dan aday olsa da sıra bana gelse taktiğini bırak.
    0
    0
    Yanıtla
  • AKIN (4 yıl önce)
    YANINIZDA DURAN HEKİMHAN BELEDİYE BAŞKANINA DA SORUN KAÇ BANKAMATİK MEMURU VAR ACABA MERAK EDİYORUZ.İZMİR'DE MUĞLA'DA KADIKÖYDE ÇANKAYA'DA EDİRNE'DE BUNLARI DA SORUN. AMA SİZ SORAMAZSINIZ ÇOK DÜRÜSTSÜNÜZ YA SİZE AİT OLAN BU BELEDİYELERDE HER KES TAM KAPASİTE HATTA KAPASİTE ÜSTÜ ÇALIŞIYOR. ÇAMUR ATMA SİYASETİNİ BIRAKIN BOZUK PLAK GİBİ AYNI ŞEYLERİ TEKRAR EDİP DURMAYIN
    0
    0
    Yanıtla
  • Engin Yurt (4 yıl önce)
    Varsa elinde delilin somut belgen gider suç duyurusu yaparsın, mahkemeye verirsin. .....Neye göre, kime göre bankamatik memuru? Boş siyaset bunlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • he ya niye mahkemeye gitmiyorsunuz kamu oyu önünde açıklama istiyorsunuz.bankamatiççilyeri afişe edeceksiniz. hiç olurmu? Bak engin efendi rahatsız olmuş.Niye siyaset yapıyorsunuz gidin mahkemelerde dilekçe verin halledin işleri.Vatandaşları böyle meşgul ediyorsuuz. Öyle değilmi engin efendi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan (4 yıl önce)
    Aciklanirmi zannediyorsun şu anda bankamatige gitmeden internet uzerindende parayı harcayabilir sukredin zarfda maaşı evine gitse ne yapacaksınız bilmiyorum böyle çalışan eğer varsa en azindan zahmet Edip bankamatige gidip şifre giriyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • samimiyet (4 yıl önce)
    sayın il başkanı adliye binası çok uzak değil
    0
    0
    Yanıtla
  • Mahkeme ne alaka. kafan iyi mi senin. Adam bir partinin il başkanı ve kamuoyu önünde muhatabına soruyor. Siyaset böyle yapılır. Davacı- davalı muhabbetiyle değil. Nasıl bir beyniniz var, nasıl çalışıyor. Hayret bir şey.
    0
    0
    Yanıtla
  • Siyaset böyle masa başında konuşarak da yapılmaz aynı sende de maşallah beyin varmış... madem bir partinin il başkanı gitsin şikayet etsin mahkemeye etsin sayıştaya etsin raporlarına ul sayıştay raporlarına ulaşsın üç Aydır bozuk plak gibi aynı şeyleri tekrarlamasın insanlara çözüm odaklı siyaset lazım lafla olmuyor
    0
    0
    Yanıtla