SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir'de Görev Değişiklikleri ve Yeni Atamalar

0
Güncellendi - 2018-05-30 04:59:59
Büyükşehir'de Görev Değişiklikleri ve Yeni Atamalar
A- A+ PAYLAŞ

Hacı Uğur Polat’ın Büyükşehir Belediye Başkanlığına atanmasıyla belediyede daire başkanlıkları ve belediyenin diğer bazı birimlerinde görev değişikliklerine gidildi.

Yeşilyurt Belediyesi’nde Destek Hizmetleri Müdürü iken Hacı Uğur Polat’tın Yeşilyurt’tan getirdiği ekibinden olan Tuğrul Budak, Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığına, Büyükşehir Belediyesi’nde Destek Hizmetleri Daire Başkanı olan Uğur Topal ise Mali Hizmetler Daire Başkanlığına atandı.

Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Daire Başkanı olan Kadir Çelik, Sağlık ve Sosyal işler Daire Bakanlığına, Sağlık ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ziya Kesriklioğlu ise Basın Yayın Daire Başkanlığına getirildi.

Zabıta ve İnsan Kaynakları da yer değiştirdi

Zabıta Daire Başkanı Nurhan Demir ile İnsan Kaynakları Daire Başkanı İsmail Nacar da yer değiştirdi.  Büyükşehir Belediyesi’nde Strateji Geliştirme Daire Başkanı olan Mustafa Uçak ile Mali Hizmetler Daire Başkanı olan Hasan Doğan Demir MASKİ’ye geçti.

Büyükşehir Belediyesi’nde Halkla İlişkiler Şube Müdürü olarak görev yapan İnanç Kara Ölmeztoprak  Geçtiğimiz ay mecliste alınan kararla ihdas edilen Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığına atandı.

Genel Sekreter Yardımcısı Sinan Çeçen’in bir süredir vekaleten yürüttüğü ve Büyükşehirin  en önemli yatırım birimi olan Yol Asfalt ve Koordinasyon Dairesi Başkanlığına ise Alican Bozkurt getirildi.

Yine Yeşilyurt Belediyesi’nden Büyükşehire geçen Necati Çobanoğlu da Strateji Geliştirme Daire Başkanlığına atandı.

Güler HAZAR, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

27 yorum yapılmış

  • REALDREAM (5 yıl önce)
    Belediyede bir MASKİ birimi çalışıyordu onunda müdürünü yemişsiniz Allah ölmeden 24 Hazirana yetiştirirse size oy verenin Alllah belasını versin. Bir reis sayesinde oy aldınız Başkanlık geldi reis tamam alacak ya siz hele bakalım AKP vekil seçimini göreceğiz sonrada Belediye yi
    0
    0
    Yanıtla
  • haluk (5 yıl önce)
    hani bir söz vardır sofu soğan yemez yersede kabuğu ile götürür daha öncesinde darendenin köyün de imam olan ALİCAN BOZKURT aynen öyle yapmıştırr....
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyakentli (5 yıl önce)
    1999 yılında cıkan kanun geregi.1999 yılından önce 2 yıllık yüksek okul mezunu olan ve o tarihte memurluk görevını yürüten kişi 4 yıllık mezun sayılır.yasalı budur.
    0
    0
    Yanıtla
  • recep eren (5 yıl önce)
    lütfen beyler devlet yönetiyoruz.resmı gazete acil ve nettir.1980 yıllarda ona bakarsn 2 yıllık mezun yedek subay oluyordu..bir memur 1999 yılında bir yüksek okul bitirmişse çalışıyorsa.1999 yılından sonra 4 yıllık bitirmiş gibi haklardan faydalanır.bu kanun .o yüzden sayın alıcan bey.okulu 1999 dan önce mezun olmuşsa daire başkanlıgına yasal engel yoktur.engel olsa zaten şu ana kadar daire başkanlıgı yapmış.ayrıca çalışkan bır bürokrattır iyi dıleklerımle
    0
    0
    Yanıtla
  • Recep bey, bir türlü ortak nokta da buluşamıyoruz. Ali Can Bozkurt bey okulunu söz konusu tarihten sonra bitirmiş. Yani 1999 yılından sonra iki yıllık yüksek okul mezunu olmuş. Dolayısıyla söz konusu yasadan faydalanamaz. Bu zamana kadar ki yaptığı görev anayasal suçtur. Kanun çiğnenmiş ve kamu zararı oluşmuştur. Ben buradan açık açık bunu ifade ettim. Eğip bükmeye gerek yok. Olay açıktır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kazım (5 yıl önce)
    Sayın VATANDAŞ44, mesele 2 yıl 4 yıl meselesi değil. Demagoji yaparak algı oluşturmaya çalışmayın. Popülist söylemler hiç birimizi adalete götürmez. Burada ki asıl mesele yasaların çiğnenmesi ve liyakatın ayaklar altına alunmasıdır. Ali Can Bozkurt yasalarda belirtilen şartları taşımadan bunca zaman daire başkanlığı yapmış ve bu görevin bütün özlük haklarını kullanmıştır. Peygamber efendimiz Mekke’nin anahtarını bir gayrimüslime teslim etmiştir. En az o gayri müslim kadar dürüst olan hatta daha dürüst olan müslüman yokmuydu?! Vardı tabi fakat o gayri müslim işinin ehliydi!..
    0
    0
    Yanıtla
  • VATANDAŞ 44 (5 yıl önce)
    SN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANINI HACI UĞUR POLAT BAŞKANIMIZI SEVİYOR VE ÇALIŞMALARINI BEĞENİYORUZ EKİBİNİDE BAŞARILI BULUYORUZ.BİZİM İÇİN 2YILIK MEZUNU 4 YILLIK MEZUNU ÖNEMLİ DEĞİL ÖNEMLİ OLAN EHİL İNSANLARIN DÜRÜST VE GÜVENİLİR İNSANLARIN İŞ BAŞINA GELMESİ İNSANLARA FAYDALI OLAN KİŞİLERİN YÖNETİME GELMESİDİR.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cevdet (5 yıl önce)
    Adıyaman belediyesinde bile belki bu kadar malatyalı calısmıyordurne zaman isi ehline teslim edecegiz biz Hacı Ugur Polat kim Allah askina sevgili malatyali hemsehrilerim Yesilyurda ne yaptı Malatyaya ne yapacak vizyonu varmi mütahitlik yapan adamdan belediye baskani olurmu kim referans olduda malatya buyuksehir belediyesine gecti eger hak eden birsi varsa oda Selahattin Gürkandır begensenizde begenmesenizde adam çalısıyor ama 31 mayısda cumhurbaskanina herseyi tek tek anlatacaz bu böyle olmaz..
    0
    0
    Yanıtla
  • Yunus (5 yıl önce)
    Sayın Malatya’lılar Ali Can BOZKURT yasada belirtilen tarihten sonra iki yıllık yüksek okuldan mezun olmuştur. Buradan yasama-yürütme-yargı erkinin dördüncü erki olan medyayı ve savcıları göreve davet ediyorum. Söz konusu şahsın daire başkanlığı yapması kanunen suçtur. Bu işin üstüne gidilmeli ve cezai müeyyidelere uygulanmalıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Selçuk (5 yıl önce)
    Sayın Başkan, Yol Asfalt Dairesine birde müezzin atayın da bundan sonra cumaları orada kılalım.
    0
    0
    Yanıtla
  • RAMBO (5 yıl önce)
    ADIYAMAN LILARA KADRO BOŞALTILIYOR
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (5 yıl önce)
    Hepsi ayni bunlarin bir akpartili olarak yapilanlari hayretlr izliyorum.hizmet yok hezimet cok yazikya yazik malatyamizi bitirdiniz gelen kaldirim tasi yapip gidiyor.hep zengine calisiyorlar garibana bisey yok.ciftci esnaf faizin kucaginda ondan sonrada faiz haram diyoruz kim bizi itiyor acaba bu gunaha.bugun bi haber okudum devlet 20bin tl veriyor vatandasa haberi okudum.neymis 5 sene boyunca 80bin tl bnkada biriktirecekmissin ev almak icin devlette sana ev alcagin zaman 20bin verecekmis.yav resmen dalga geciyorlar bi asgari ucret 1600 tl bu adam 2 cocugu olsa okusa evi kira olsa bu 80bini nasil biriktiripte o verilen 20bini alck.kandirmaktan baska bisey yok.malatyamizi bitirdiler helvaciyi baskan kuyumcuyu baskan avukati baskan yaparsaniz millete hizmet gelmez.malatyayi vermisler bi hanimin eline oynuyorda oynuyor istedigini indirip istedigini kaldiriyor.eee bizim halkimizda koyun gibi veriyor.oyum vatan icin toprak icin bayrak icin ezan icin sadece reise ama vekillere oy yok hic birpartiye vermeycem sadece reise oyumu kullancm.bu bnm dusuncem.
    0
    0
    Yanıtla
  • öneri (5 yıl önce)
    Yol Asfalt ve Koordinasyon Dairesi Başkanlığına GETİRİLEN zat sun taksinin kavşağını yap boz yapmıştı. "olmazsa başka metod DENERİZ." mantıklı zat...
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet sezer (5 yıl önce)
    oh ne güzel babanızın çifliği adıyamanları topla belediyeye sonrada malatyanın adını değiştir öz adıyaman
    0
    0
    Yanıtla
  • Seni getirelim çok istiyorsan
    0
    0
    Yanıtla
  • recep eren (5 yıl önce)
    arkadaşlar resmi kurumlar kanunla yönetmelıkle idare edilir.Geçici Madde 3 1/3/2010-2010/192 K.) Bu Yönetmelik kapsamına giren unvanları, ilgili mevzuatı uyarınca kazananların hakları saklıdır. 18/4/1999 tarihinde görevde bulunan ve aynı tarih itibarıyla iki yıllık yükseköğrenim mezunu olanlar, diğer koşullara sahip oldukları takdirde, 5 inci maddenin uygulanması bakımından dört yıllık yükseköğrenim mezunu kabul edilirler.”Yönetmeliğin bu maddesine göre, 18/4/1999 tarihinde memur olan ve aynı tarih itibarıyla iki yıllık yükseköğrenim mezunu olanlar, diğer şartları da taşıyorlarsa, 4 yıllık yükseköğrenim mezunu kabul edilirler.eger alican bey 1999 dan önce memursa ve yüksek okulu bitirmişse sorun yok.daire başkanı olabilir..
    0
    0
    Yanıtla
  • Arif (5 yıl önce)
    Benim zerre hakkım geçmişse iki Cihandada Rabbime havale etmişim bizi yönetenleri
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (5 yıl önce)
    Acaba Motaş ve Maski içerisindeki kibirli başkanlar değişmeyecek mi ? Gerçi sanki yazdıklarımızı mı görüyorlar yazık günah be.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yavuz (5 yıl önce)
    Sayın Ali Can Bozkurt iki yıllık yüksekokul mezunudur. Görevde yükselme işlemlerinde aranacak mezuniyet şartı ve diğer hususlar "Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Esaslarına Dair Genel Yönetmelikte" düzenlenmiştir. Bu yönetmeliğin geçici 3. maddesinde, 18/4/1999 tarihinde görevde bulunan ve bu tarih itibariyle 2 yıllık bir yükseköğrenim programından mezun olanlar için özel bir düzenleme yapılmıştır. Mevzuata göre “Geçici Madde 3 - (Değiğik birinci fıkra: 1/3/2010-2010/192 K.) Bu Yönetmelik kapsamına giren unvanları, ilgili mevzuatı uyarınca kazananların hakları saklıdır. 18/4/1999 tarihinde görevde bulunan ve aynı tarih itibarıyla iki yıllık yükseköğrenim mezunu olanlar, diğer koşullara sahip oldukları takdirde, 5 inci maddenin uygulanması bakımından dört yıllık yükseköğrenim mezunu kabul edilirler." Yönetmeliğin bu maddesine göre, 18/4/1999 tarihinde memur olan ve aynı tarih itibarıyla iki yıllık yükseköğrenim mezunu olanlar, diğer şartları da taşıyorlarsa, 4 yıllık yükseköğrenim mezunu kabul edilirler.” der. Sayın Ali Can Bozkurt söz konusu tarihden sonra belediyede memur yapılmıştır. Yasa gereği şu anda daire başkanlığı yapması suçtur. Ayrıca mesleği vaizlik olan birisi, yol altyapı dairesi gibi ağırlığı inşaat üzerine olan bir daireye neden ve ne amaçla verilmiştir? Hukuk katlediliyor liyakat ayaklar altına alınıyor. Yazık çok yazık!
    0
    0
    Yanıtla
  • Ek-1 Bakanlar Kurulu Kararıyla yürürlüğe konulan Yönetmelikte yer alan düzenleme şu şekildedir: "Geçici Madde 3 - (Değiğik birinci fıkra: 1/3/2010-2010/192 K.) Bu Yönetmelik kapsamına giren unvanları, ilgili mevzuatı uyarınca kazananların hakları saklıdır. 18/4/1999 tarihinde görevde bulunan ve aynı tarih itibarıyla iki yıllık yükseköğrenim mezunu olanlar, diğer koşullara sahip oldukları takdirde, 5 inci maddenin uygulanması bakımından dört yıllık yükseköğrenim mezunu kabul edilirler." Yönetmeliğin bu maddesine göre, 18/4/1999 tarihinde memur olan ve aynı tarih itibarıyla iki yıllık yükseköğrenim mezunu olanlar, diğer şartları da taşıyorlarsa, 4 yıllık yükseköğrenim mezunu kabul edilirler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Abi bunlar süpürgeciyi muhasebeci yapiyolar normaldir bunlar için
    0
    0
    Yanıtla
  • serdar (5 yıl önce)
    gelsin çiçekler gitsin hediyeler negüzel vallahi zaten seçimden sonra yine değişecek ihracat yapın ihracat değişimle bir yere varamazsınız millette sizi değişir bakarsınız
    0
    0
    Yanıtla
  • Faruk (5 yıl önce)
    Seçimlere kadar mevcut ekiple devam edip, seçim sonrası kendi ekibini kurması isabet olurdu. Lüzumsuz ve hiçbir anlam taşımayan bir değişim olmuş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Pala (5 yıl önce)
    Ne gerek var idi o daireden al baska daire gönder surda secime ne kaldi hizmet yapin malatyada akp yi bitirdiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Akem (5 yıl önce)
    Artık bitirin sayın başkanım son bulurda inşallah akp kazanır umarım bir an önce hizmet sunulur
    0
    0
    Yanıtla
  • Veysel (5 yıl önce)
    Darısı Maski deki kibir abidesi daire başkanlarına.
    0
    0
    Yanıtla
  • vahe vahe Allah memleketin sonunu hayır eylesin. aziz mübarek Ramazan'da Rabbim yetimin, tüyü bitmemişin hakkını doymak bilmeyen müteahhit zihniyetlilere yedirmesin inşallah. Müteahhit daha kulübesini yapmadan önüne asfaltı döken belediye fukaranın ödeyemediği su parasından dolayı suyunu kesiyor. Suriyeliler bile bizden evla yaşıyor memlekette. Bu dünyanın diğer tarafı da var Allah fakir fukara ve onurlu vatandaşlarımızın yardımcısı olsun.
    0
    0
    Yanıtla