SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir'den 14 Mahalleye Asfalt

0
Güncellendi - 2016-06-26 17:35:04
Büyükşehir'den 14 Mahalleye Asfalt
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Battalgazi ilçesinde asfaltlama çalışmaları yapıyor.

Hava sıcaklarının aşırı yükselmesine rağmen çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Battalgazi ilçesinde 14 mahallede (köyde) 37 kilometre uzunluğunda asfaltlama çalışması, 49 kilometre de bakım onarım çalışması yaptı.

Büyükşehir Belediyesi ayrıca Çolakoğlu Mahalle yolu ile 30 kilometre uzunluğunda olan Yaygın Puluşağı, Mengin grup yolunun 18 kilometrelik bölümünde de yol genişletme çalışmaları yapıyor.

Battalgazi ilçesinde Şanlıkaya Mahallesinde 1.5 km. Karaköy Mahallesinde 2.1 km. Pınarbaşı Mahallesinde 2.1 km. orduzu ana caddesinde 2.4 km. Bulgurlu Mahallesinde 4.2 km. Baraj çevresinde 2 km. Düzyol Mahallesinde 1.2 km. Pelitli Mahallesinde 6.3 km. Hacı Yusuflar Mahallesinde 1 km. Çakıran Mahallesinde 7 km. Hisartepe Mahallesinde 1.3 km. 3.9 km. uzunluğundaki Alişar İslamköy grup yolu ile 2 km. uzunluğundaki Çolakoğlu Adagören grup yolunda asfalt kaplama çalışmalarının büyük bölümünü tamamladı.

Çakır: Geceli gündüzlü çalışıyoruz

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, çalışmaların devam ettiği bazı mahallelerde incelemelerde bulunup, mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Geziye bazı belediye meclis üyeleri, genel sekreter yardımcıları, daire başkanları ve şube müdürleri de katıldı.

Malatya Büyükşehir Belediyesinin hizmet üretme noktasında önemli bir misyon üstlendiğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatyalılara hizmetin en iyisini verebilmek için geceli gündüzlü çalıştıklarını söyledi.

Büyükşehir Belediyesinin Malatya’nın her noktasında çalıştığını ifade eden Başkan Çakır, “Battalgazi ilçemizin kırsal bölgelerinde yer alan 14 mahallemizin yol sorununu çözdük. Bu çalışmalarımızı inceleyip, mahalle sakinleriyle bir araya geliyoruz. Geçen yılı rekorla kapattığımız yol çalışmalarına bu yıl da devam ediyoruz. Yol yapmak çok zahmetli bir iş, öyle birkaç günde olup biten işler değil. Biz yollarımızı asfaltlamadan önce altyapı güçlendirme ve genişletme çalışmaları yapıyoruz. Hele birde arazi şartları sarp ve kayalık ise bu çalışmalar aylar alıyor, hatta yıllar alıyor. Bıkmadan yılmadan her şartta bu çalışmalara devam ediyoruz. Ramazan ayında aşırı sıcaklara rağmen güzel işler üreten çalışanlarımıza ve ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Mahallelerinde yapılan çalışmaları değerlendiren bazı mahalle muhtarları ise yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür ettiler.

Bu Ramazan çok farklı yaşanıyor

Çalışmalardan son derece memnun olduklarını ifade eden vatandaşlar Başkan Çakır’a teşekkür ederek, “Tozdan, çamurdan geçilmez yolları yaptınız. Bu Ramazan ayı bölgemizde çok farklı yaşanıyor. İnsanlar uzun bir süre sonra kapı pencere açıp kapı önünde oturuyor. Çay demleyip kapısının önünde bu keyfi sürüyor. Önce içme suyu ile kanalizasyon sorunumuz çözüldü. Şimdi de yollar pırıl pırıl oldu. Mahallelerimiz bu hizmeti uzun zamandır bekliyordu. Ellerinize sağlık” şeklinde konuştular.

Bülten

a9

a91

a92

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Gökhan (3 yıl önce)
    Yol sorunları çözümüne taş koyan battalgazi belediyesi çalışanı mustafa t..dır, zira kendisi kişisel gururundan tokluca mah polular sok no9 asfaltlama yapmamak için 2017 de asfaltlama yapmış olduğunu iddia etmektedir. Kendisini ilgili birime bakan eyüp sağlam a kadar bildirmemize ve yolumuzun 25 yıldır hiç asfalt görmemiş olduğunu bildirmemize ve muhtarımızında konuyla alakadar olmasına rağmen mustafa baskın çıkmıştır. Yolumuz mucur kalmıştır. Herkes görevini layıkı ile yapar ise asfalt kolay işdir. Bize mucurda asfalt gibidir.?
    0
    0
    Yanıtla