SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir'den 3 Dilde Kent Rehberi

0
Güncellendi - 2016-05-22 17:30:18
Büyükşehir'den 3 Dilde Kent Rehberi
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi tarafından; Malatya'nın tarihi, coğrafyası, doğal güzellikleri, tarihi ve turistik mekanlarının yer aldığı kent rehberi Türkçe, Arapça ve İngilizce olarak 3 ayrı dilde yayınlandı.

Konuyla ilgili olarak Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, gerek hemşehrilerimizin, gerekse ilimizi ziyarete gelen vatandaşların yoğun talebi nedeniyle Büyükşehir Belediyesi tarafından Malatya Kent Rehberi’nin hazırlanmasına karar verildiği belirtildi.

Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı koordinasyonunda, uzun soluklu bir çalışmanın ardından kent rehberinde yer alan bilgilerin tamamının güncellenerek yayınlandığı ifade edildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın sunuş yazısının yer aldığı Malatya Kent Rehberi içerisinde sırasıyla; Medeniyetin Beşiği Malatya, Doğal Zenginlikler, Jeolojik ve Arkeolojik Alanlar, Mabetler, Kervansaray ve Hanlar, Kale ve Köprüler, Müzeler, Malatya Evleri, Türbeler, Çarşı ve Alışveriş Mekanları, Ulaşım, Üniversite, Yemek ve Mutfak Kültürü, Sosyal Yaşam alanları, Kültür Sanat, İlçeler ve Ne Nerede? başlıkları altında ilgili konuların ayrıntılı olarak yer aldığı bildirildi.

Bülten

malatyakentrehberi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız