SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir'den 5.3 Milyonluk EDS İhalesi

0
Güncellendi - 2016-08-23 04:47:08
Büyükşehir'den 5.3 Milyonluk EDS İhalesi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi, mevcut yapısıyla, başta sinyalizasyon ve hız sınırı olmak üzere trafik kurallarına uymayanların saptanması ve cezalandırılması için yeterli olmayan MOBESE sisteminin yerine EDS (Elektronik Denetim Sistemi) kurulmasına yönelik olarak bir ihale düzenledi.

Yaklaşık maliyeti 5 milyon 304 bin TL olarak belirlenen sistem ihalesi, Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı Salonu'nda yapıldı. İhaleye katılan 3 firma ve verdikleri teklifler şöyle:

Al Bil Şirketi: 6.311.000 TL,

Karal Şirketi: 3.612.000 TL,

Ekin Teknoloji: 2.798.000 TL.

Destek Hizmetleri Daire Başkanı Mustafa Uçak'ın başkanlığındaki komisyonun, verilen teklifleri değerlendireceği ve ihaleyi sonuçlandıracağı bildirildi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com- malatyayorum44.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • kaan aslan (7 yıl önce)
    Emniyet genel müdürlüğü zaten bu işleri yapmak için TEDES adında bir sistem kurmaktadır ve şehir içinde uygulama planları vardır. Aynı yatırımı tekrar neden yaparlar ki? yazık günahtır paralara. Emniyetle görüşülse ......
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (7 yıl önce)
    Umarım bi aralar kayseride olan trafikte emniyet kemeri olmayana dahi ceza kesen bir uygulma değil dir
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakkı (7 yıl önce)
    Kesin ihaleyi esenlik şirketine verirler
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyasporlu (7 yıl önce)Hakkı isimli kullanıcı yorumuna
    esenlık sırketı yokkı :)
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan kaçan (7 yıl önce)
    bu işin piri ekin teknoloji. diğerlerinden birşey olmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • ramo (7 yıl önce)
    kuzey çevre yolu. kuzey kuşak yolu.güney kuşak yolu bitirildi.trafik rahatladı.elbette elektronik denetleme gerekli bu trafiğe bir düzen vermek gerekli değilmi.beş altı tirilliyonda şirketlere vermek lazım malatya sevdalı kardeşlerim
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyasporlu (7 yıl önce)
    mobeseyı zamanında mk group ısımlı bır fırmaya yaptırdılar o zamanda berı calısmıyor verımlı olaraktan bakalım bu işde belediye hangı fırmayı zengın edecek ve kaç ay çalısacak saglam sekılde ???
    0
    0
    Yanıtla
  • ömer (7 yıl önce)
    Bu nasıl bir şey ki, verilen teklifler arasında yüzde 150'ye yakın fark var...
    0
    0
    Yanıtla