SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Arabada THM Konseri Salı Akşamı

0
Güncellendi - 2020-08-17 18:04:11
Arabada THM Konseri Salı Akşamı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından 18 Ağustos Salı günü saat 21.00’de ‘Arabada Türk Halk Müziği’ konseri düzenleniyor.

Covid 19 salgını nedeniyle zor günler yaşayan vatandaşların bu zorlu süreçte bir nebzede olsa sıkıntılardan uzaklaşması ve eğlenmelerini sağlamak amacıyla Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesinde çalışmalarını sürdüren THM korosu, şef Yaşar Büyükyolcu yönetiminde Büyükşehir Belediyesi yanında bir konser verecek.

Birbirinden güzel THM eserlerinin seslendirileceği konsere tüm vatandaşları davet eden Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Murat Nalçacı, “Dünyamızın Covid 19 salgını ile mücadele ettiği bu günlerde ‘Hayat Eve Sığar’ parolasıyla evlerimizden dışarı çıkmamaya, sosyal mesafeye, maske ve hijyen kurallarına uyarak yaşamaya çalıştığımız şu günlerde Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’ın talimatlarıyla kültürel etkinliklerimize devam etmekteyiz.

Daha önce gerçekleştirdiğimiz ve vatandaşlarımızın beğenisi ile karşılaştığımız Arabada Sinema Günleri, Arabada Türk Sanat Müziği Konserine bir yenisini daha ekleyerek, Arabada Türk Halk Müziği Konseri düzenliyoruz.

18 Ağustos Salı Günü Büyükşehir Belediyesi yanında gerçekleştirilecek olan Türk Halk Müziği konserimize bütün vatandaşlarımızı davet ediyorum” dedi.

Büyükşehir Belediyesinin yanında yer alan otoparkta gerçekleştirilecek olan etkinlik kurulacak dev ekranın karşısına araçlarını park eden vatandaşlar, araçlarının içerisinde THM konserini dinleyebilecekler.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız