SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir'den Başkan ve Müdürlere Eğitim Çalıştayı

0
Güncellendi - 2017-05-02 19:30:39
Büyükşehir'den Başkan ve Müdürlere Eğitim Çalıştayı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmet kalitesini daha da yükseltmek amacıyla Daire Başkanları ve Şube Müdürlerine yönelik olarak ‘Kurumsal Kapasitenin Geliştirilmesi’ konulu eğitim çalıştayı gerçekleştirdi.

Ramada Altın Kayısı odelde gerçekleştirilen eğitim çalıştayına Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ercan Turan, Daire Başkanları, Şube Müdürleri katıldı. Kurumsal Kapasitenin Geliştirilmesi konulu eğitim çalıştayının açılış konuşmasını yapan Genel Sekreter Ercan Turan, “Malatya Büyükşehir Belediyesi olarak her alanda öncü bir rol üstlenmiş ve kentin lokomotifi konumundayız. Bunu sağlamada en büyük pay siz değerli ekip arkadaşlarımızdır. Allahu Teala yüce kitabında ‘bilenlerle bilmeyenler bir olur mu diyor, ilk emri oku’ olan yüce bir dinin mensuplarıyız. Başarının şifrelerini yüce kitabımız vermiş. İnsan her zaman kendini geliştirmeli, kendine bir şeyler katmalı ve kendini yenilemelidir. Her şeyin başı sevgi, insan işini ve çevresinde bulunanları sevecek. Bir diğer önemli husus ise gayret ve istektir. Ayrıca insan iş hayatında çevresindekilere güvenecek, yöneticilerine güvenecek. Bir iş yerinde ekip ruhuna sahip olmak o yüzden çok önemli.

Risk alanlar kendini geliştirenler belli bir noktada varlıklarını korurlar ve varlıklarını ileriye taşırlar ama kendini geliştiremeyenler yok olur giderler. Biz kendi kurumumuzdan, kendi kentimizden sorumluyuz. Biz ne kadar kaliteli ve nitelikli olursak kurumumuz, kentimizde o kadar nitelikli olur. Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Ahmet Çakır sizlere güveniyor. Geldiğimiz noktada geleceğe güvenle bakıyorum. Çalıştayımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ercan Turan’ın konuşmasının ardından Kurumsal Kapasitenin Geliştirilmesi konulu çalıştaya geçildi.

TSE Baştetkikcisi ve Uzman Eğitimci Hidayet Şahin sunum eşliğinde Geleceği Yöneten Lider Yöneticilik Anlayışı, Stratejik Planlama ve Performans Odaklı Yönetim, Değişim ve Sürekli İyiliştirme, Problem Çözme Teknikleri, İş Sağlığı ve Güvenliği Kültürü, Kalite Yönetimi ile İş Sahiplenme ve verimlilik, Etkili Sunum Teknikleri konuları hakkında detaylı bir şekilde bilgiler aktarıldı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • ACI AMA GERCEK İHSAN (6 yıl önce)
    Ben anlamıyorum gardaşım adamlar ayetin işine gelenini alıyor''bilenle bilmiyen bir olurmu'' diyor ozaman işi gardaşım bilene verinsene derdiniz ne sizin.Malatyanın yolları ne kadar liyakat sahibi olduğunuzu gösteriyor.Tayyip başkan olmasa sizi kim ne yapsın .Al sana ayet hadi uygula koltuğunu işi bilene bırak ''Allah size, mutlaka emanetleri [işleri] ehli olanlara vermenizi emreder.)'' [Nisa 58] İŞİN EHİLLERİ VARKEN BUNLAR DAHA ADAM EĞİTİYOR YAZIK YAZIK .MALATYA BELEDİYESİNE ACİLEN BİR SOL PARTİNİN GELİP BU PARELEL .........DERNEĞİNİN YAPISINI SALLAMASI GEREKİYOR.BAŞKA OLMAZ...
    0
    0
    Yanıtla
  • İsmail (6 yıl önce)
    Boş bunlar milletin anasından emdiği sütü burnundan getirdiniz yollar berbat arabalarda hal kalmadı siz toplanın durun alayınız fıs berbat yönetim çalışıyor gibi gözüküp ama çalışmayan belediye bravo sizlere
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı.. (6 yıl önce)
    Evet neden Ramada belediyenin başka fiziki imkanı yokmu? Otele para verince kapasite artacak mı?
    0
    0
    Yanıtla
  • Yerelli (6 yıl önce)
    NEDEN Ramada Altın Kayısı otel? Karşıda boş duran Kongre kültür merkezi ile belediye konferans salonları ne işe yarar!
    0
    0
    Yanıtla
  • Cevap : Sn Genel sekreterimiz konuşmasının girizgahında İSLAMİ MOTİFLER KULLANARAK KONUŞURSAM BURDAN YÜRÜR DAHA YUKARILARA HIZLA ÇIKARIM imajını verebilmek maksatlı kurduğu cümleler ile devlet kesesinden sürdüğü saltanat belki şu cefakar milletimin dikkatini çeker de artık bu ve benzeri zihniyete itibar etmez ,uyanışa vesile olur diye... özetçe Allah şaşırtmış
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (6 yıl önce)
    BÜYÜKŞEHİR'e TEBRİKLER Yıllaca bu belediyenin kapasitesi düşük diye söylendi yazıldı çizildi fakat kimseye bundan ders çıkartmadı. Sonunda Malatya Büyükşehir Belediyesi bir karar vermiş ve kendisinde olmayan kapasite için ‘Kurumsal Kapasitenin Geliştirilmesi’ çalıştayı yapmış benim önerim geliştirmeden önce ‘Kurumsal Kapasite Edinme ’ çalıştayı yapsalardı seneye de edindikleri bu kapasiteyi geliştirirlerdi. Yine başlangıç için iyi tebrikler ve iyi kapasiteler
    0
    0
    Yanıtla