SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir'den Bin 805 Kişilik Hizmet Alım İhalesi

0
Güncellendi - 2017-10-11 01:51:36
Büyükşehir'den Bin 805 Kişilik Hizmet Alım İhalesi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi, sözleşme süreleri dolan personel için ‘Personel hizmet alım ihalesi’ açtı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi de bünyesinde çalıştırdığı ve sözleşme süreleri dolan bin 805 personel için bir yıl süreli ihale açtığı, ihalenin 4 ayrı bölümde gerçekleştirileceği bildirildi.

Büyükşehir Belediyesi’nin yol-bakım-onarım ve karla mücadele, itfaiye-zabıta-mezarlık ve hal sahası, inşaat-elektrik-ulaşım ve yeşil alan tesisi ile belediyenin farklı birimlerinde görevlendirmek üzere yapılacak personel alım ihaleleri bu ay içinde gerçekleştirilecek.

Personel ile beraberinde muhtelif araçların da alınacağı ihale ilanları ve tarihleri şöyle:

Zabıta, itfaiye, mezarlık ve hal hizmetlerinde 280 personel ile 26 muhtelif araç alım ihalesi 24 Ekim 2017,

Belediyenin farklı birimlerinde çalıştırılmak üzere 629 personel ve 45 adet muhtelif araç alımı 25 Ekim 2017,

Yol bakım onarım karla mücadele hizmetlerinde 537 personel ve 38 muhtelif araç alım ihalesi 26 Ekim 2017,

İnşaat, elektrik, ulaşım ve yeşil alan tesisi için 359 personel 29 adet muhtelif araç alımı 27 Ekim 2017.

Savaş BARIŞ, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Malatyasever (6 yıl önce)
    hani bu yılın sonunda sözleşme gelecekti taşerona o zaman neden ihale yapılıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    Yaşasın "TAŞERONLUK " Yaşaşın "AKBELEDİYECİLİK" Yazıklar olsun köleliğe biat edenlere
    0
    0
    Yanıtla
  • SenarisT (6 yıl önce)
    Yerel Yönetimler + Kamu yönetimi mezunuyum belediyeye iş başvurusunu 2012 yılında yaptım o gün bugün bilgi verecekler. Şimdi de kimi nasıl alacaklar çok merak ediyorum. İhale sonucu alınan kişi ve hangi bölüm mezunu olduklarını da yayınlayın sayın editör
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya gençlik (6 yıl önce)SenarisT isimli kullanıcı yorumuna
    Senarist kardeşim bu sadece haber veriyolar sözleşmesi biteni tekrar alırlar milletvekilleriniz sağolsun torpillisinden yakın çevresindeki herkezi belediye kamu kurum ve kuruluşuna yerleştiriliyor. Yani belge okul suna buna gerek yok partide adamın varsa miletvekili tanıdığın varsa bi alo çeksinler yarın git başla bende güvenlik için baş vurdum 2012 haber edecekler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mesut Karagöz (6 yıl önce)
    Bu ihale yeni bir personel alım ihalesi değildir. Hali hazırda çalışan personelin devam ettirilmesi ile ilgili bir ihaledir. Yani personel alımı yoktur.
    0
    0
    Yanıtla