SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir'den de İtiraz Var

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:33:18
Büyükşehir'den de İtiraz Var
A- A+ PAYLAŞ

TOKİ’ye devredilen Beydağı Devlet Hastanesi (eski SSK) arsası için kıyak imar planı değişikliğine bir itiraz da Büyükşehir Belediyesi'nden geliyor. Büyükşehir Belediyesi'nin de yapılan imar planı değişikliğine, bölgeyi olumsuz etkileyeceği gerekçesiyle itiraz edeceği belirtildi. 

Özelleştirme kapsamına alındıktan sonra Mimarlar Odası'ndan sonra Malatya Büyükşehir Belediyesi de, yeni Devlet Hastanesi yapımı karşılığında TOKİ’ye devredilen Beydağı Devlet Hastanesinin 41 dönümlük alanının imarında yapılan ve sağlık tesisi alanından ticaret+konut alanına dönüştüren cins değişikliğine ve 0.70 olan emsalin  (yoğunluk) 1. 75’e artırılmasına itiraza hazırlanıyor. Malatya Büyükşehir Belediyesi, yapılan İmar planı değişikliğinin bölgeyi alt ve üst yapılaşma anlamında olumsuz etkileyeceği gerekçesiyle hazırlanan itiraz ile yapılan imar değişikliğinin tümüyle iptal edilen  41 dönümlük alanın yeşil alana dönüştürülmesi yönünde önerisini de yapacak. Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan itiraz yazısının bu hafta sonuna kadar gerekçesi ve alternatif önerileriyle birlikte bu hafta sonuna kadar Çevre ve Şehircilik Müdürlüğüne ulaştırılacağı öğrenildi. 

HABER: Yaşar KARAASLAN- Malatya Söz Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız